Zgłoś naruszenieZgłoś naruszenie

Obserwuj profil
monika1177

monika1177 od mikaka35

Dodane 2.01 o 21:23
Przypięte po raz pierwszy przez mikaka35
 38907
...

...

, aby dodać komentarz.

agataku

Jakie to ciasto?

11.12 o 18:47    | 

kamila_363

agataku, zapewne ciasto francuskie ;)

12.12 o 9:13       |  1

Ninkaaa

Ktoś robił? Dobre? :))

15.12 o 12:29    | 

anedzia4

Ninkaaa, ja robiłam. pyszne wychodzą te zawijasy :)

17.12 o 22:52      1  | 

ma1utka

Tak, bardzo dobra przekąska zwłaszcza do barszczyku czerwonego, smaczna z ketchupem coś w stylu takiej malej pizzy :)

15.12 o 14:37   1  | 

Ninkaaa

Chyba się skuszę :D

15.12 o 14:51    | 

123kasia

a jakie ciasto drożdżowe czy francuskie??

16.12 o 20:43       | 

anedzia4

123kasia, ja robiłam tak samo na cieście francuskim . wyszło mega pyszne . :)

17.12 o 22:51       | 

goldpunk

123kasia, tu raczej wyglada na drożdżowe.

17.12 o 23:57       | 

xxgabrysiaxx10

goldpunk, ja bym powiedziała że to jest ciasto francuskie

18.12 o 0:09      1  | 

mala88

123kasia, francuskie :)

9.06 o 11:47    | 

Madziunia1

Robiłam! :) Bardzo dobre polecam!

18.12 o 13:13    | 

goldpunk

Madziunia1,i na jakim cieście? jakieś dodatki od siebie?

18.12 o 21:43       | 

Madziunia1

Ja robiłam na cieście francuzkim, i tak jak na zdjęciu wędlina i ser, dodatkowo posypałam oregano i bazyliią. I wszystko :)

21.12 o 11:41    | 

_Opanowana_

Podlewałyście to czymś czy tylko przyprawiałyście?

18.12 o 19:06       | 

Misiak05

mniam mniam :D

19.12 o 10:00       | 

jadzkaa1235

w jakej temperaturze i jak długo?

19.12 o 17:21    | 

DeMart

jadzkaa1235, ja bym dała 180-200st 15 min aż się ładnie zarumieni.

19.12 o 21:59   1  | 

DeMart

Możecie dodatkowo ciasto francuskie posmarować serkiem kanapkowym naturalnym albo ze szczypiorkiem i do tego ser żółty, szynka konserwowa, zioła prowansalskie. Moja siostra zawsze tak robi:)

19.12 o 21:38   2  | 

Sarenka1990

DeMart, ja smaruję serkiem ziołowym almette albo innym i na wierz daje boczek pokrojony w kostkę. Polecam

28.12 o 12:17       | 

ma1utka

Lub zamiast serka, przynajmniej ja tak robię, posmarować sosem czosnkowym lub ketchupem. Jak uda mi sie znaleźć w domu dokładny przepis to wrzucę na stronkę :)

21.12 o 15:15    | 

wuchta

Ja na ser sypie przyprawę do pizzy . Po upieczeniu pachną i smakują jak mała pizza :D

27.12 o 17:31    | 

ola2003rok

Moja mama robiła takie same tylko że zamiast sera i szynki smarowała ciasto francuskie szpinakiem z czosnkiem itp. Później wkładała do takiej blachy na muffiny a po upieczeniu smarowała serkiem śmietankowym, kładła łosoś i posypywała koperkiem

28.12 o 14:18      2  | 

Parczi

Wypróbuje na sylwester jako przekąskę

28.12 o 23:13       | 

blondexbrunette

Mmm.. pyszne.. właśnie dzisiaj próbowałam

29.12 o 15:06       | 

Anulek3

Robiłam takie ślimaczki i z ciasta drożdżowego i francuskiego :)

8.02 o 15:49    | 

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
olcia9291

oraz 476 innych użytkowników

Także przypięli do swoich tablic:

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO
DO GÓRY