Czy warto wysyłać dzieci na wycieczki szkolne?


Więcej zszywek z tablicy

Jedzenie

Lody domowe.
ROLADKI SCHABOWE Z SZYNKĄ, ...
Sałatka warstwowa Często go...
Puchate naleśniki na maślan...
Sałatka z kurczakiem i fetą...
Sałatka Hawajska . Składnik...
Sałatka z surimi i makarone...
BRAMBORAKI Z BOCZKIEM I CEB...
Sałatka z tortellini i sere...
Makaron w sosie śmietanowo-...
Składniki: 2 podwójne filet...
makaron z domowym pesto;))
Chia 
nasiona szałwii hiszp...
Schab duszony w sosie piecz...
SHAKSHUKA Składniki: 2 jajk...
Ziemniaki faszerowane, mocn...
Sałatka ryżowa po wegiersku
Chlebek pizza
PIECZONE ZIEMNIAKI Z CZOSNK...
Makaron w sosie śmietanowym...
Tortilla przepis. Jak zrobi...
Pizza z kurczakiem, papryką...
Czekoladowe crepes z kremem...
Znakomita warstwowa sałatka...
Placuszki budyniowe z jabłkami
Sałatka drobiowa z tzatziki...
Sysien

Sysien od MaJe_CzKa222

Dodane 12.04 o 21:57
Obserwuj
    Filety z kurczaka w stylu francuskim  Składniki na 4 porcje: - 2 filety z kurczaka - 4 plastry szynki - 4 plastry żółtego sera - 2 łyżki mąki - 1 jajko - 2 łyżki mleka - 3/4 szklanki tartej bułki - olej do smażenia - sól - pieprz Sposób wykonania: 1. Filety opłucz, osusz. Każdy przekrój w poprzek na dwa płaty. Potem przy użyciu długiego, ostrego noża zrób w każdym z nich nacięcie. 2. Filety oprósz solą i pieprzem. W środek każdego włóż złożony plaster szynki owinięty plastrem sera. Nacięcia zepnij wykałaczkami. 3. Kieszonki panieruj kolejno w mące, jajku rozmieszanym z mlekiem i tartej bułce. Połóż na rozgrzany olej i usmaż na złoty kolor.

    Filety z kurczaka w stylu francuskim  Składniki

na 4 porcje: - 2 filety z kurczaka - 4 plastry szynki - 4 plastry żółtego sera - 2 łyżki mąki - 1 jajko - 2 łyżki mleka - 3/4 szklanki tartej bułki - olej do smażenia - sól - pieprz Sposób wykonania: 1. Filety opłucz, osusz. Każdy przekrój w poprzek na dwa płaty. Potem przy użyciu długiego, ostrego noża zrób w każdym z nich nacięcie. 2. Filety oprósz solą i pieprzem. W środek każdego włóż złożony plaster szynki owinięty plastrem sera. Nacięcia zepnij wykałaczkami. 3. Kieszonki panieruj kolejno w mące, jajku rozmieszanym z mlekiem i tartej bułce. Połóż na rozgrzany olej i usmaż na złoty kolor.

Zgłoś naruszenie

sirocco

jak smażyć żeby panierka była taka złota? ;)

 |  20.04 o 13:54  

britt9109

mniam mniam pycha napewno francuzi wszystko maja super procz zab zaby bym nie zjadla

 |  17.04 o 14:55  

Ulcia18

Wygląda przepysznie moze kiedys to zrobie na obiad;)

1  |  13.04 o 12:34  

Fashionistka022

mniam, już mam kolejny obiad : )

1  |  12.04 o 18:25  

sleepingwolf

Muszę zrobić bo wygląda przecudownie :)

2  |  12.04 o 14:13  

MaJe_CzKa222

* :)

 |  10.04 o 11:59  

MaJe_CzKa222

krn78, niema za co ! :(

 |  10.04 o 11:59  

krn78

Bułka tarta. Muszę dziś kupić bułkę tartą. Dzięki za przypomnienie! :)

2  |  10.04 o 11:41  

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: