Zgłoś naruszenieZgłoś naruszenie

Więcej zszywek z tablicy

kuchnia

Pierogi z pieca z kurczakie...
imprezowa przekąska
Sernik Pina Colada

Składni...
PIKANTNE BURGERY ZIEMNIACZA...
Przepis na naleśniki
Sałatka z kalafiorem, rzodk...
BANOFEE PIE CZEKOLADOWE - b...
SZYBKIE SAŁATKI NA LATO – D...
Łazanki z cukinią i pieczar...
KOLOROWE ROLADKI Z WARZYWAM...
Zapiekane naleśniki z szynk...
Sałatka czosnkowa z pieczar...
Kurczak zapiekany ze szpina...
Zapiekanka makaronowa z szy...
Kolorowa sałatka z tuńczykiem
Mini kanapeczki ze szpinaki...
TARTA POMIDOROWO-SEROWA cia...
Pomidor, ogórek kiszony. Py...
Bułeczki z szynką, szpinaki...
Kruche ciasto na tartę (wyt...
Smażone BEZ TŁUSZCZU! Zdrow...
Sałatka z mozzarelli i sała...
PYSZNA SAŁATKA Z KURCZAKIEM...
Śniadanie na szybko: tortil...
BRAMBORAKI Z BOCZKIEM I CEB...
pyszne tortille
Obserwuj profil
MaJe_CzKa222

MaJe_CzKa222 od paulinekkrol_21

Dodane 9.07 o 21:45
Przypięte po raz pierwszy przez adusia3009
 1404
Kurczak pieczony w sosie musztardowym podudzia kurczaka 8 sztuk masło 4 łyżki woda 1/4 szklanki czosnek 2 ząbki przyprawa do kurczaka 2 łyżki sól pieprz majeranek musztarda 3 łyżki mąka pszenna 2 łyżki cebula 1/2 sztuki Przygotowanie: Podudzia kurczaka należy oczyścić, umyć i odstawić do odcieknięcia z wody. Następnie należy je natrzeć czosnkiem, obsypać solą i pieprzem, następnie przyprawą do kurczaka i majerankiem. Podudzia należy ułożyć w naczyniu żaroodpornym, podlać odrobiną wody, ułożyć masło i krążki cebulki. Kurczaka należy nakryć pokrywką i piec około 1,5 godziny w piekarniku nagrzanym do 200 stopni. Po upieczeniu kurczaka należy zaprawić go wodą wymieszaną z mąką i musztardą, zahartowaną wrzątkiem. Wstawić do piekarnika na kolejne 5-10 minut i po tym czasie podawać.

Kurczak pieczony w sosie musztardowym podudzia kurczaka 8 sztuk masło 4 łyżki woda 1/4 szklanki czosnek 2 ząbki przyprawa do kurczaka 2 łyżki sól pieprz majeranek musztarda 3 łyżki mąka pszenna 2 łyżki cebula 1/2 sztuki Przygotowanie: Podudzia kurczaka należy oczyścić, umyć i odstawić do odcieknięcia z wody. Następnie należy je natrzeć czosnkiem, obsypać solą i pieprzem, następnie przyprawą do kurczaka i majerankiem. Podudzia należy ułożyć w naczyniu żaroodpornym, podlać odrobiną wody, ułożyć masło i krążki cebulki. Kurczaka należy nakryć pokrywką i piec około 1,5 godziny w piekarniku nagrzanym do 200 stopni. Po upieczeniu kurczaka należy zaprawić go wodą wymieszaną z mąką i musztardą, zahartowaną wrzątkiem. Wstawić do piekarnika na kolejne 5-10 minut i po tym czasie podawać.

Misiek97

podziwiam za to, że chce Ci się pisać te wszystkie przepisy i jednocześnie Ci za nie dziękuję! :)

19.03 o 23:27       | 

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
Zszywka przypięta na tablicach:

Także przypięli do swoich tablic:

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY