Charakterystyka Tartuffe- tytułowego Świętoszka


Więcej zszywek z tablicy

kuchnia

60 g masła
170 g gorzkiej c...
Ciasteczka zbożowe z musem ...
Quesadilla: tortilla, ser(m...
Kuleczki ziemniaczane w pan...
składniki

250g masła, 1 i ...
Przepis na kryształ
2 banany + 1 szklanka płatk...
Przepis na domowe toffifee ...
Domowe żelki z soku owocowe...
DIY, handmade, pomysły.
PYSZNE DOMOWE CIASTKA Z BAN...
Mniam ♥
przepis na balsam czekolado...
3 Bit - Przepis

Składniki:...
BOUNTY *.*
Jadłabym <3
Mus czekoladowo - śmietanko...
BOUNTY - WYSTARCZY WIÓRKI K...
MROŻONA KAWA INACZEJ - W TE...
DOMOWE BABECZKI W KSZTAŁCIE...
Szyszki.
PRZEPIS NA DOMOWA NUTELLE !...
bounty
Banana "ice-cream"...
knoperss
...
Jogobella15

Jogobella15 od julcik05

Dodane 24.01 o 11:51
Obserwuj
Przepis na domowe toffifee Składniki: mleko skondensowane słodzone, puszka orzechy laskowe, garść mleczna czekolada, 1 tabliczka foremki od toffifee, 1 sztuka Przygotowanie Mleko gotować przez 3 godziny w wodzie. Wyjąć, odczekać 15 minut, otworzyć i porozlewać do foremek. W każdą dziurkę zalaną karmelem wcisnąć 1 orzech. Wstawić na 2 godziny do lodówki. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej i nalać na orzechy. Wstawić znowu na 2 godziny do lodówki. Smacznego!

Przepis na domowe toffifee Składniki: mleko skondensowane

słodzone, puszka orzechy laskowe, garść mleczna czekolada, 1 tabliczka foremki od toffifee, 1 sztuka Przygotowanie Mleko gotować przez 3 godziny w wodzie. Wyjąć, odczekać 15 minut, otworzyć i porozlewać do foremek. W każdą dziurkę zalaną karmelem wcisnąć 1 orzech. Wstawić na 2 godziny do lodówki. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej i nalać na orzechy. Wstawić znowu na 2 godziny do lodówki. Smacznego!

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Destination1

masę kajamakową można utwardzić mlekiem w proszku :)

2  |  1.01 o 2:17  

Waffelkova

próbowałam, one nie będą trwałe. Razem z rodziną jedliśmy je łyżeczkami z foremek. Aczkolwiek są bardzo smaczne ;)

3  |  30.12 o 19:50  

koperpospolity

dziewczyny, a jak myslicie - przeciez masa kajmakowa nawet po schlodzeniu jest leppka i niezwarta. jesli ktoras z was ma pomysl jak ja utwardzic prosze o wskazowke z odpowiedzia na moj komentarz. hmmm moze z maslem.. ?

6  |  2 30.12 o 19:45   Pokaż odpowiedzi

EwelinaSuperGosc

Tak , muszę spróbować . Możecie do mnie przyjść na kawę i na toffifee

5  |  30.12 o 15:34  

kaktussik

trzeba zrobić :)

 |  30.12 o 12:45  

kardamonnka

pycha na pewno wykorzystam:)

 |  30.12 o 11:07  

dagunia06

mniaaaaaaam :-)

 |  30.12 o 8:35  

Victoo

ale pucha;)

 |  29.12 o 20:09  

adminka21

to mleko można kupić gotowe

1  |  28.12 o 19:36   Pokaż odpowiedzi

tuptus123

mmm pycha:)

4  |  28.12 o 14:02  
Zobacz więcej komentarzy

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: