Więcej zszywek z tablicy

Kuchnia

KARTACZE
Składniki:

3 kg ziemniaków, 
1/2 - 3/4szkl mąki ziemniaczanej (zale...
sprobujcie
batonik bounty
ciasteczka z nutella
PIECZONY SCHAB Z SUSZONYMI GRZYBAMI
Kurka pod beszamelem. Niewyględnie, ale wyjątkowo smacznie!
żółwikowe ciasto!
Składniki:

    kilka ziemniaków (najlepsze będą odmiany twarde i żółte)
    ...
Mnnnnniam
przepis poniżej
Makaron z kurczakiem i bakłażanem
Maślane "twistery" czosnkowo - ziołowe
rolada wieprzowa
Składniki:

500 ml mleka,

125 g drobnego cukru,

1 laska wanilii przecięta w...
JEDEN ZIEMNIAK A MOŻE BYĆ TAK GENIALNYM OBIADEM W DODATKU BEZ WYSIŁKU :D
ZDROWE CHIPSY

Składniki:
*ziemniaki (ok. 5 sztuk)
*przyprawy: sól, pieprz, b...
Pierogi kryzysowe
Magdzikowe Wypieki: Czekoladowe makaroniki
>**<
>**<
mmm <3

gallantly.blogspot.com
Magdzikowe Wypieki: Pistacjowe eklerki
OMLET EWY CHODAKOWSKIEJ
dwa jajka roztrzepać, do jajek dodać lekko rozdrobnio...
Mniam :)
Truskawkowe lody jogurtowe
Pizza owocowa
Obserwuj użytkownika
gretafreta

gretafreta od danka12

Dodane 4.07 o 21:31
Przypięte po raz pierwszy przez AgnieszkaPocztaska
Przypnij Polub Komentuj
  758
przepis poniżej

przepis poniżej

AgnieszkaPocztaska

AgnieszkaPocztaska

INGREDIENTS 1 package regular Oreo cookies (Not Double Stuff) – about 36 cookies 6 Tablespoon butter, melted 1- 8 ounce package cream cheese, softened 1/4 cup granulated sugar 2 Tablespoons cold milk 1- 12 ounce tub Cool Whip, divided 2 – 3.9 ounce packages Chocolate Instant Pudding. 3 1/4 cups cold milk 1 and 1/2 cups mini chocolate chips

13.05 o 20:31    | 
AgnieszkaPocztaska

AgnieszkaPocztaska

DIRECTIONS 1. Begin by crushing 36 Oreo cookies. I used my food processor for this, but you could also place them in a large ziplock bag and crush them with a rolling pin. When the Oreos have turned into fine crumbs, you are done. / 2. Transfer the Oreo crumbs to a large bowl. Stir in 6 tablespoons melted butter and use a fork to incorporate the butter into the cookie crumbs. When the butter is distributed, transfer the mixture to a 9 x 13 inch baking dish. Press the crumbs into the bottom of the pan. Place the pan in the refrigerator while you work on the additional layers.

13.05 o 20:32    | 
AgnieszkaPocztaska

AgnieszkaPocztaska

3. Mix the cream cheese with a mixer until light and fluffy. Add in 2 Tablespoons of milk, and sugar, and mix well. Stir in 1 and 1/4 cups Cool Whip. Spread this mixture over the crust. / 4. In a bowl, combine chocolate instant pudding with 3 and 1/4 cups cold milk. Whisk for several minutes until the pudding starts to thicken. Use a spatula to spread the mixture over the previous cream cheese layer. Allow the dessert to rest for about 5 minutes so that the pudding can firm up further. / 5. Spread the remaining Cool Whip over the top. Sprinkle mini chocolate chips evenly over the top. Place in the freezer for 1 hour, or the refrigerator for 4 hours before serving.

13.05 o 20:33    | 

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
removed-Klaudia114

Także przypięli do swoich tablic:

Użytkownicy także przypinają:

Zmień tło
do góry