Totalitaryzm: cywilizacyjne barbarzyństwo


renb

renb

Dodane 9.10 o 16:37
Obserwuj
Schab dojrzewający.
1,20 schabu,cukier,sól,przyprawy,szklane naczynie z przykrywką:)
1.Mięso natrzeć 0,5 szkl cukru i dać do lodówki na 36 godz.
Umyć mięso,naczynie,,osuszyć.
2.Mięso natrzeć 0,5 szkl soli i dać do lodówki na 36 godz.
Umyć mięso ,naczynie,osuszyć.
3.Mięso natrzeć przyprawami-u mnie wędzona ostra papryka i podlaska przyprawa do mięs pieczonych i sosów.Używamy przypraw jakie nam pasują-pieprz, majeranek,czosnek,,,,
Dać na 36 godz do lodówki.
Po tym czasie włożyć w pończochę i powiesić na 7-10 dni w przewiewnym miejscu w temp pokojowej.

Schab dojrzewający.


1,20 schabu,cukier,sól,przyprawy,szklane naczynie z przykrywką:)
1.Mięso natrzeć 0,5 szkl cukru i dać do lodówki na 36 godz.
Umyć mięso,naczynie,,osuszyć.
2.Mięso natrzeć 0,5 szkl soli i dać do lodówki na 36 godz.
Umyć mięso ,naczynie,osuszyć.
3.Mięso natrzeć przyprawami-u mnie wędzona ostra papryka i podlaska przyprawa do mięs pieczonych i sosów.Używamy przypraw jakie nam pasują-pieprz, majeranek,czosnek,,,,
Dać na 36 godz do lodówki.
Po tym czasie włożyć w pończochę i powiesić na 7-10 dni w przewiewnym miejscu w temp pokojowej.

Polubili: anula1826 gosiadlu
Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: