Zgłoś naruszenieZgłoś naruszenie

Więcej zszywek z tablicy

pyszności

...
Znacie nasionka chia? Próbo...
Składniki (na tartę w formi...
Mrożone truskawki, jogurt g...
Makaron z tartą cukinią i b...
Spód do tarty:

    300-320...
Składniki:
mrożone:
- kilka...
Składniki:

makaron spaghet...
Składniki na 5 dużych porcj...
Składniki na jedną zapiekan...
Składniki na DUŻĄ BLASZKĘ p...
Składniki:
na ciasto:

    ...
Składniki na spód:
200g her...
Słodkie ciasto kruche 
(prz...
Muffiny bananowo – karmelow...
Składniki: 

Spód:

    100...
Przepis :
Galaretka z grana...
Galaretka z Granatu:

Żelat...
Tarta z owocami lata
/przep...
Tarta na kruchym spodzie, z...
Tarta ze śliwkami i mascarp...
Pumpkin pie z cytrynowym kr...
Tarta z musem malinowym
(na...
Składniki :  (na okrągłą fo...
Składniki:
Ciasto

    250 ...
Składniki: ( na blachę o wy...

Więcej zszywek ze źródła

kuchnianaobcasach.blogspot.com

Sałatka makaronowa z ogórki... pasta z ciecierzyce Flaczki wieprzowe ok. 1 kg ... Rabarbar zapiekany pod owsi... Makaron penne z sosem pomid... koktajl lukier kajmak łazanki
Przypnij Polub Komentuj
  281

Składniki:

400 g płatków owsianych
50 g pestek słonecznika Kresto
50 g ziaren sezamu Kresto
50 g siemienia lnianego
4 łyżki oleju słonecznikowego
5-6 łyżek miodu
75 g rodzynek Kresto
75 g suszonej żurawiny Kresto
100 g całych migdałów ze skórką

Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki granoli poza rodzynkami i żurawiną mieszamy z olejem i miodem.
Wysypujemy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Pieczemy w temperaturze 160-170°C przez około 30-40 minut, mieszając w trakcie pieczenia co 10 minut.
Po upieczeniu granolę studzimy, a następnie mieszamy z rodzynkami i żurawiną.
Przechowujemy w szczelnie zamkniętym pojemniku lub słoju przez kilka tygodni.

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
Zszywka przypięta na tablicach:

Użytkownicy także przypinają:

Zmień tło
do góry