Czynniki zaburzające nawiązanie prawidłowych relacji z pacjentem/ klientem


Więcej zszywek z tablicy

Mniaaaam !

Mielone inaczej.
Wariant &q...
Włoski kociołek błyskawiczn...
Skład:
3 filety z kurczaka
...
szpinak<3
makaron z fasolką szparagow...
Zapiekanka

Pomidorki kokta...
Calzone z mięsem i warzywam...
kotlety z kalafiora 

Skład...
zapiekanka ziemniaczana | P...
Aromatyczny kurczak w zioło...
QUICHE Z KURCZAKIEM, BROKUŁ...
Poświąteczna zapiekanka &qu...
Zapiekanka makaronowa z bro...
Przepis na górki nadziewane...
Zapiekanka ziemniaczana z m...
Cannelloni ze szpinakiem i ...
zapiekanka serowo -kurczako...
roladki ze szpinakiem
Roladki drobiowe z pieczark...
Ziemniaki faszerowane zapie...
zapiekanka z kaszy jaglanej
Kocham pomidory i mozzarell...
TARTA POMIDOROWO-SEROWA

ci...
pieczeń ze schabu

Składnik...
makaronowa zapiekanka z łos...
kurczak
kasikaaaa

kasikaaaa

Dodane 28.04 o 13:46
Obserwuj
zapiekanka ziemniaczana | Pyszna Pasja
Składniki:

1,5 kg ziemniaków
1 średniej wielkości cebula
20-25 dag kiełbasy, wędliny lub boczku – polecam mocno wędzone
10-15 dag żółtego sera
1,5 łyżeczki soli
0,5 łyżeczki pieprzu
1 łyżka stołowa papryki mielonej słodkiej lub przyprawy do gyrosa
Ziemniaki obrać, ugotować i odcedzić.

Cebulę oraz kiełbasę lub boczek pokroić w kostkę. Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach.

Rozetrzeć ziemniaki ubijakiem lub widelcem. Przyprawić. Dodać pokrojoną surową cebulę, kiełbasę lub boczek i większą część startego sera. Wymieszać. Przełożyć całość do naczynia żaroodpornego*. Wyrównać, posypać wierzch pozostałym startym serem.

Piec w tempertaurze 200 st. C przez około 20 minut, do zarumienienia się wierzchu zapiekanki.

Smacznego! :)

zapiekanka ziemniaczana | Pyszna Pasja

Składniki:

1,5 kg ziemniaków
1 średniej wielkości cebula
20-25 dag kiełbasy, wędliny lub boczku – polecam mocno wędzone
10-15 dag żółtego sera
1,5 łyżeczki soli
0,5 łyżeczki pieprzu
1 łyżka stołowa papryki mielonej słodkiej lub przyprawy do gyrosa
Ziemniaki obrać, ugotować i odcedzić.

Cebulę oraz kiełbasę lub boczek pokroić w kostkę. Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach.

Rozetrzeć ziemniaki ubijakiem lub widelcem. Przyprawić. Dodać pokrojoną surową cebulę, kiełbasę lub boczek i większą część startego sera. Wymieszać. Przełożyć całość do naczynia żaroodpornego*. Wyrównać, posypać wierzch pozostałym startym serem.

Piec w tempertaurze 200 st. C przez około 20 minut, do zarumienienia się wierzchu zapiekanki.

Smacznego! :)

Zgłoś naruszenie

Hope_1

hmm moze byc ciekawe ;)

 |  25.11 o 12:59  

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: