Więcej zszywek z tablicy

ciastka

Przepis na chrupiące gofry
Kruche ciasteczka serowe
Ciasteczka kokosowo-owsiane
Babeczki bananowe z kremem ...
10 Pysznych Przepisów na Kr...
babeczki waniliowe
czekoladowe whoopie pies
KRUCHE RURKI Z KREMEM KARPA...
Ciasteczka z masłem orzecho...
Kokosanki na ok. 30 ciastec...
ciasteczka_owsiane
Cookies as melhores
do kawy? :)
Ciasteczka róże
Kakaowe ciasteczka owsiane
Ciasteczka kruche
Ciastka migdałowo-kokosowe ...
Świąteczne pierniczki imbirowe
Ciasteczka podkówki
Ciasteczka kruche maślane
Ciasteczka z żurawiną i cze...
Składniki na kruche ciastec...
ciasteczka owsiane z czekol...
Ciasteczka orzechowo-kakaowe
   Ciastka owsiane dietetyc...
2 duże banany + 1 filiżanka...
222488

222488 od MaJe_CzKa222

Dodane 19.01 o 22:45
Obserwuj
   Ciastka owsiane dietetyczne, bez mąki i cukru SKŁADNIKI: 1,5 szklanki gęstego musu jabłkowego 1 jajko 3 łyżki oliwy 1 łyżeczka aromatu migdałowego 1/2 szklanki otrębów pszennych 1/2 szklanki otrębów granulowanych (użyłam śliwkowych) 1 szklanka płatków owsianych górskich 3 łyżki siemienia lnianego 2 łyżki żurawiny suszonej 2 łyżki płatków migdałowych 6 czubatych łyżek tartych migdałów 1/2 łyżeczki cynamonu opcjonalnie: 3-4 łyżki stewii, cukru brzozowego, miodu Umieść wszystkie suche składniki w misce i wymieszaj. Mus jabłkowy wymieszaj z oliwą, jajkiem i aromatem. Połącz zawartość obu naczyń i dokładnie wymieszaj. Jeśli ciasto będzie za rzadkie dodaj odrobinę otrębów pszennych lub mielonych migdałów. Ciasto można dosłodzić, ale ja tego nie robiłam, bo zrobiłam mus z naprawdę słodkich jabłek i to wystarczyło. Z ciasta, rękami moczonym w wodzie, formuj kulki o średnicy mniej więcej 5 cm. Kulki układaj na wyłożonej papierem do pieczenia blaszce i spłaszczaj łyżką. Wstaw do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na około 25 minut. Ja piekłam na termoobiegu.

   Ciastka owsiane dietetyczne, bez mąki i cukru

SKŁADNIKI: 1,5 szklanki gęstego musu jabłkowego 1 jajko 3 łyżki oliwy 1 łyżeczka aromatu migdałowego 1/2 szklanki otrębów pszennych 1/2 szklanki otrębów granulowanych (użyłam śliwkowych) 1 szklanka płatków owsianych górskich 3 łyżki siemienia lnianego 2 łyżki żurawiny suszonej 2 łyżki płatków migdałowych 6 czubatych łyżek tartych migdałów 1/2 łyżeczki cynamonu opcjonalnie: 3-4 łyżki stewii, cukru brzozowego, miodu Umieść wszystkie suche składniki w misce i wymieszaj. Mus jabłkowy wymieszaj z oliwą, jajkiem i aromatem. Połącz zawartość obu naczyń i dokładnie wymieszaj. Jeśli ciasto będzie za rzadkie dodaj odrobinę otrębów pszennych lub mielonych migdałów. Ciasto można dosłodzić, ale ja tego nie robiłam, bo zrobiłam mus z naprawdę słodkich jabłek i to wystarczyło. Z ciasta, rękami moczonym w wodzie, formuj kulki o średnicy mniej więcej 5 cm. Kulki układaj na wyłożonej papierem do pieczenia blaszce i spłaszczaj łyżką. Wstaw do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na około 25 minut. Ja piekłam na termoobiegu.

Zszywka przypięta także na tablicach:
kulinaria Słodkości kuchnia ciastka +55 innych
Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: