Sprawdzanie pisowni- od czego zacząć i z jakich narzędzi online skorzystać?


Więcej zszywek z tablicy

Kuchnia

...
Pomocna ściąga :)
Robiłam kokosowe, migdałowe...
Dlaczego warto jeść gruszki...
Ferrero rocher - ciasto bez...
Pieczone pierogi z mięsem m...
kopiec Rafaello. Link do pr...
Bułki na hamburgery, jak z ...
Temp. parzenia herbaty
Placki z cukinii z sosem ko...
   Schabowe w cieście zioło...
;))
ciasto bananowe
Domowe ciasto Kinder Bueno ...
Zielone ciasto z kremem tru...
RURKI Z KLOPSIKAMI I PIECZA...
Muszle nadziewane kurczakie...
Burgery z cukinii i mozzare...
Kurczak w sosie czosnkowym ...
Prep Meal
Na dobry początek dnia :)
diy
Zamiast jajka
Bananowiec, ciasto na zimno...
♡♡♡
Tarta ze szpinakiem, kurcza...
onelittleesmile

onelittleesmile od MaJe_CzKa222

Dodane 5.07 o 2:38
Obserwuj
   Schabowe w cieście ziołowym . Składniki na 3 porcje: 3 średniej wielkości kotlety schabowe sól, pieprz Ciasto: 1 duże jajko 3 łyżki lekko gazowanej wody mineralnej 2 czubate łyżki maki pszennej 1 cebulka szalotka 1 płaska łyżeczka mieszanki ziół prowansalskich 1 łyżka posiekanej natki pietruszki duża szczypta soli świeżo mielony czarny pieprz Dodatkowo: olej do smażenia mąka do panierowania Przygotowanie: Kotlety rozbijam, oprószam solą i pieprzem. Mieszam dokładnie składniki ciasta - powinna powstać gęsta masa. Każdy kotlet panieruję w mące, po czym przekładam do naczynia z ciastem, lekko dociskając, by ciasto przywarło do mięsa. Smażę ok. 8-9 minut na średnio rozgrzanym oleju - przekładam dwukrotnie, by kotlety usmażyły się w środku. Podaję z ziemniakami i surówką.

   Schabowe w cieście ziołowym .

Składniki na 3 porcje: 3 średniej wielkości kotlety schabowe sól, pieprz Ciasto: 1 duże jajko 3 łyżki lekko gazowanej wody mineralnej 2 czubate łyżki maki pszennej 1 cebulka szalotka 1 płaska łyżeczka mieszanki ziół prowansalskich 1 łyżka posiekanej natki pietruszki duża szczypta soli świeżo mielony czarny pieprz Dodatkowo: olej do smażenia mąka do panierowania Przygotowanie: Kotlety rozbijam, oprószam solą i pieprzem. Mieszam dokładnie składniki ciasta - powinna powstać gęsta masa. Każdy kotlet panieruję w mące, po czym przekładam do naczynia z ciastem, lekko dociskając, by ciasto przywarło do mięsa. Smażę ok. 8-9 minut na średnio rozgrzanym oleju - przekładam dwukrotnie, by kotlety usmażyły się w środku. Podaję z ziemniakami i surówką.

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: