Świat dorosłych, a świat dzieci: w którym żyje się lepiej?


Więcej zszywek z tablicy

kuchnia

Klopsy drobiowe w skład któ...
MAKARON Z ZIELONĄ FASOLKĄ S...
1 kg karkówki 3-4 cebule 1/...
maria94

maria94 od Anita205

Dodane 17.03 o 10:06
Obserwuj

1 kg karkówki 3-4 cebule 1/2 szklanki keczupu 3 łyżeczki

koncentratu pomidorowego 4 łyżeczki musztardy 2 łyżeczki papryki słodkiej 1/4 szklanka wody 1 łyżeczka czosnku granulowanego 2 łyżeczki majeranku 1 łyżeczka soli szczypta pieprzu 1. Karkówkę kroimy w grube plastry. Każdy z nich przekrawamy na pół i delikatnie rozbijamy. Cebulę kroimy w krążki. Keczup, koncentrat, musztardę, wodę i przyprawy mieszamy ze sobą. 2. Karkówkę i cebulę umieszczamy w dużej misce. Wlewamy sos i mieszamy tak by pokrył mięso i cebulę. 3. Całość przekładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy w temperaturze 200 stopni przez 1,5 h, z czego pierwsze 45 minut pod przykryciem.

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: