Jak zrobić hel?


Więcej zszywek z tablicy

przepisy

KROKIETY ZE SZPINAKIEM
Zupa krem „góralska” z serk...
Jajka faszerowane brokułem
Wielkanocna babka cytrynowa...
Połączenia składników na zu...
Zapiekanka makaronowa z bro...
Naleśniki z Pieczarkami i S...
FIT PIEGUSKI BEZ GLUTENU! C...
Sałatka toscani (przepis kl...
Filety z kurczaka w sosie m...
Naleśniki inaczej, z płynną...
Misiowe chlebki. ♥ Składnik...
Kurczak pod pieczarkową pie...
Pizza 4 sery Niezawodne cia...
racuchy ziemniaczane . Najp...
Sałatka Hawajska . Składnik...
Paszteciki z miesem : Skład...
Babeczki z piankowymi kapel...
Przepis na domowe toffifee ...
Chrupiące pieczarki w serow...
TWOI GOŚCIE ZANIEMÓWIĄ KIED...
Białkowy placek-biszkopt be...
naleśniki paprykowe
czekoladowy krem z kaszy ja...
Kanapka bananowa mleczna za...
... Snickers - bez pieczeni...
zanet96

zanet96 od fit_LALA

Dodane 26.10 o 17:17
Obserwuj
Białkowy placek-biszkopt bez ani grama mąki! Dobry jako baza śniadania Białkowo-tłuszczowego! Sam placek-biszkopt bez dodatków to tylko 293,51kcal i aż 37,74g białka, 13,77g Tłuszczu i tylko 4,43g węglowodanów. * 2 białka jaj(ubić na sztywno) * 2 żółtka * 30g odżywki białkowej (u mnie Bad Ass Whey Vanilla Ice Cream) * szczypta cynamonu * szczypta proszku do pieczenia * 2g oleju kokosowego Białka ubijamy na sztywno, dodajemy cynamon, proszek, żółtka i na końcu delikatnie odżywkę - tak, żeby nie było grudek. Patelnię należy dobrze rozgrzać, a w momencie wylania ciasta zmniejszyć ogień do minimum i smażyć pod przykryciem 2 min z obu stron. Biszkopt najlepiej smakuje z dżemem malinowym domowej roboty, ale jeśli tniecie kalorie super będzie smakować z syropami Walden Farms :)

Białkowy placek-biszkopt bez ani grama mąki!

Dobry jako baza śniadania Białkowo-tłuszczowego! Sam placek-biszkopt bez dodatków to tylko 293,51kcal i aż 37,74g białka, 13,77g Tłuszczu i tylko 4,43g węglowodanów. * 2 białka jaj(ubić na sztywno) * 2 żółtka * 30g odżywki białkowej (u mnie Bad Ass Whey Vanilla Ice Cream) * szczypta cynamonu * szczypta proszku do pieczenia * 2g oleju kokosowego Białka ubijamy na sztywno, dodajemy cynamon, proszek, żółtka i na końcu delikatnie odżywkę - tak, żeby nie było grudek. Patelnię należy dobrze rozgrzać, a w momencie wylania ciasta zmniejszyć ogień do minimum i smażyć pod przykryciem 2 min z obu stron. Biszkopt najlepiej smakuje z dżemem malinowym domowej roboty, ale jeśli tniecie kalorie super będzie smakować z syropami Walden Farms :)

Zgłoś naruszenie

karoliks1302

suuuuper! właśnie zrobiłam i jem! mniam!

1  |  5.03 o 13:13   Pokaż odpowiedzi

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: