buleczki z jajkami zapiekane z ziolami i parmezanem
mflour
Można również na dno dodać trochę szynki pokrojonej w kostkę : )
konto-usunięte
Pyszneło wspanaiłe!
zszywkaaa
jak to zrobić?
tirana
wyszły przepyszne. Idealne na nieśpieszne niedzielne śniadanko
zebra80
kilka minut,aż się zetnie białko
allenatalie
na jaki czas do piekarnika?
zebra80
bardziej smakowita i elegancka wersja -w ptysiach z ciasta parzonego,o niebo delikatniejsze
elea
wyobraźnia pracuje widząc takie pyszności :)))
zdzicha
Myślę, że tu nie ma żadnego przepisu. Właściwie wszystko widać. Bułkę wydrążyć, wbić jajko, posypać parmezanem i szczypiorkiem i zapiekać w piekarniku. Ja bym to zapiekała na wyższej półce i tylko z górną grzałką, żeby jajo ładnie się ścięło. A dopiero pod koniec przykryłabym to "czapeczką" i chwilę podpiekła żeby była chrupiąca. Tyle z moich obserwacji. Pozdrawiam wszystkie Smakoszki ;)
natalia1207
to mi dało inspiracje na podbne co robiłam dzisiaj jak to zobaczyłam..mmmm
Użytkownicy także przypinają:
Zaloguj się, aby dodać komentarz.