Bułeczki z pieczarkami
nataliaraczka
robiłam już daaawno , pycha !
Tysiaaa
Chyba bez, bo ja mam z termoobiegiem i po niespełna 20 min były dobre ;)
ingrid96
a w piekarniku 25min z termoobiegiem czy bez?
Agnieszkazurek
mogą być tez z pieczarkami i parówką
miauu128
włśnie zrobiłam pycha sa ale nie wyszło mi 11 chyba dlatego ,ze robiłam je za duze ale tak myślałam ,zę sprobuję je zrobić dodająć d farszu kapustę kisozną bo czegos mi brakuje ;) . Polecam buleczki sa naprawdę rewlacyjne !
Tysiaaa
Zrobiłam i wyszły świetnie ale następnym razem spróbuje dodać do środka jeszcze starty żółty ser żeby nadzienie było ciągnące :)
lonka
robiłam, pychaa ! ;]
KasiaKrupiska
Uwielbiam bułeczki z pieczarkami ;)
Lubieponiedzialek
co to za pysznosci?
castiel
Przygotować nadzienie: cebulę obrać, pokroić w kosteczkę, zeszklić na oleju. Dodać pokrojone w plasterki pieczarki, doprawić, podsmażyć (najlepiej bez przykrycia, by woda odparowała). Chwilę posmażyć, by zmniejszyły objętość, ostudzić.
Użytkownicy także przypinają:
Zaloguj się, aby dodać komentarz.