Więcej zszywek z tablicy

obiady

Roladki drobiowe z salami i...
Chrupiąca Tortilla z Jajkie...
PROSTA ZAPIEKANKA Z TORTELL...
Przekąska z ciasta francusk...
Ciasto z masą z mleka w pro...
zapiekane naleśniki z szynk...
Smaczny, aromatyczny i socz...
Pyszne paluszki drobiowe w ...
Pyszne kotlety z udek
Piersi z kurczaka pod broku...
Filet z kurczaka z serem i ...
Zapiekanka gospodarska - z ...
....
...
Ziemniaki z pieczarkami i ś...
....
SYCYLIJSKIE PULPECIKI DROBIOWE
Sałatka meksykańska Składni...
Rolada serowa z kurczakiem ...
Kurczak z ryżem po meksykań...
Cebulkę, czerwoną fasolkę, ...
Sałatka warstwowa z serem f...
Makaron z serem po amerykań...
PYSZNA ZUPA SEROWA Z GRZANK...
Podsmaż cebulkę, potem doda...
200 g sera żółtego (1 kostk...
Iwona1996

Iwona1996 od pink2magic

Dodane 4.11 o 21:18
Obserwuj
Cebulkę, czerwoną fasolkę, szczypiorek, kukurydzę i czerwone pomidorki (z puszki) podsmażamy na głębokiej patelni. Dodajemy ok szklanki kaszy jaglanej i szklankę bulionu. Gotujemy ok 10-15 min pod przykryciem. Dodajemy ulubione przyprawy (wskazana jest papryka chilli) i trochę soku z limonki. Dusimy jeszcze 5 min i gotowe!

Cebulkę, czerwoną fasolkę, szczypiorek, kukurydzę

i czerwone pomidorki (z puszki) podsmażamy na głębokiej patelni. Dodajemy ok szklanki kaszy jaglanej i szklankę bulionu. Gotujemy ok 10-15 min pod przykryciem. Dodajemy ulubione przyprawy (wskazana jest papryka chilli) i trochę soku z limonki. Dusimy jeszcze 5 min i gotowe!

Zszywka przypięta także na tablicach:
smakołyki pyszności jedzonko zrob to sam +468 innych
Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

siasia303

świetne jedzonko, przygotowane spontanicznie ponieważ zawsze w domu mam zapas warzyw w puszkach. Ja dodałam na koniec ugotowaną kaszę ponieważ kasza jaglana nie gotuje się zbyt szybko i bałam się że w połączeniu z pomidorami nie ugotuje się na miękko. Polecam

 |  30.09 o 10:50  

Patrycja5663

właśnie jem :) pycha !

 |  4.03 o 16:19  

ewaklos2

szybkie danie w 5 min. Cebulkę, czerwoną fasolkę, szczypiorek, kukurydzę i czerwone pomidorki (z puszki) podsmażamy na głębokiej patelni. Dodajemy ok szklanki kaszy jaglanej i szklankę bulionu. Gotujemy ok 10-15 min pod przykryciem. Dodajemy ulubione przyprawy (wskazana jest papryka chilli) i trochę soku z limonki. Dusimy jeszcze 5 min i gotowe! Cebulkę, czerwoną fasolkę, szczypiorek, kukurydzę i czerwone pomidorki (z puszki) podsmażamy na głębokiej patelni. Dodajemy ok szklanki kaszy jaglanej i szklankę bulionu. Gotujemy ok 10-15 min pod przykryciem. Dodajemy ulubione przyprawy (wskazana jest papryka chilli) i trochę soku z limonki. Dusimy jeszcze 5 min i gotowe!

 |  4.03 o 14:08  

miskamiska

Oceniam restauracje, podpowiadam, lifestyle, vlogi i inne, zapraszam serdecznie catchabreathhh.blogspot.com/2015/02/witam-was-ruszam-z-nowa-seria-po.html

 |  19.02 o 18:45  

szyszynka84

tez bym pozmieniala sporo bo niektore rzeczy sie rozgotuja a inne beda twarde...kus kus tez wydaje sie lepszy od jaglanej do tego.

 |  16.02 o 8:57  

goldpunk

robiłam dziś. dobre wyszło. ja dałam jeszcze wolowine i zamiast jaglanej kuskus.

 |  14.02 o 16:30  

anita89

albo zrobiłam coś źle, albo mi poprostu nir smakuje, niestety takir ladne jak na zdjeciu też nie jest. po prostu nie moj smak

 |  11.02 o 16:23  

anita89

ja zrobiłam dziś na jutrzejszy obiadek do pracy, dodałam juz na koniec kus kus i posypałam startym żółtym serem (wersja dla nie odchudzajacych się ) i polalam białym winem. jutro napiszę czy smaczne:-D

 |  10.02 o 23:01  

FeelizTysia

tak właściwie to jak to podawać? czy to jakiś dodatek do czegoś czy samo można jest? :)

 |  9.02 o 19:50  

055123

Nie lepiej kuskus dodać?

 |  9.02 o 12:03  
Zobacz więcej komentarzy

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: