Więcej zszywek z tablicy

pyszności

Pieczone Ziemniaczki. Ziemn...
Sernik na biszkoptach
Zapiekanka naleśnikowa
Kremowy, cytrynowy po prost...
Szybkie ciasto "Monte&...
CIASTO PALCE LIZAĆ
Ciasto bananowe bez pieczen...
Napoleonka na herbatnikach ...
Puszysty omlet Bardzo puszy...
SAŁATKA IMIENINOWA Skład: p...
SZYBKIE ciasto kakaowe bez ...
Zapiekanka gyros Jest to na...
Ciasto jak na pizzę, a mięs...
Chrupiące pieczarki w serow...
Zostały Ci ziemniaki z obia...
Budyniowe naleśniki- najlep...
Jabłka w cieście francuskie...
Jabłkowe róże w cieście fra...
muffiny w 20 miniut
Zaje*iste Bułki nadziewane ...
Domowe rollsy Składniki: 1 ...
Ciasto szybkie ze Hej !:) S...
Cudowny niskokaloryczny ser...
Śniadanie: kluseczki otrębo...
Soczysta grillowana pierś z...
Prosty przepis robi furorę!...
Tygrrrysiczka

Tygrrrysiczka od bettypasja

Dodane 9.11 o 15:25
Obserwuj
Chrupiące pieczarki w serowym cieście Składniki : 400 g pieczarek 3 jajka 50 g żółtego sera 1/2 łyżeczki oregano 3 płaskie łyżki mąki szczypta soli i pieprzu 5 łyżek bułki tartej Krok 1 Do miseczki wbijamy jajka,dodajemy mąkę, przyprawy, starty ser (najlepiej na mniejszych i większych oczkach). Całość mieszamy trzepaczką lub mikserem do uzyskania gęstego ciasta. Krok 2 Pieczarki obieramy, odcinamy ogonki, namaczamy w cieście. Krok 3 Następnie obtaczamy w bułce tartej. Krok 4 Pieczarki smażymy na rozgrzanym oleju. Ważne aby oleju było troszkę więcej, pieczarki muszą w nim lekko pływać. Na końcu przekładamy je na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym. Smacznego!

Chrupiące pieczarki w serowym cieście Składniki

: 400 g pieczarek 3 jajka 50 g żółtego sera 1/2 łyżeczki oregano 3 płaskie łyżki mąki szczypta soli i pieprzu 5 łyżek bułki tartej Krok 1 Do miseczki wbijamy jajka,dodajemy mąkę, przyprawy, starty ser (najlepiej na mniejszych i większych oczkach). Całość mieszamy trzepaczką lub mikserem do uzyskania gęstego ciasta. Krok 2 Pieczarki obieramy, odcinamy ogonki, namaczamy w cieście. Krok 3 Następnie obtaczamy w bułce tartej. Krok 4 Pieczarki smażymy na rozgrzanym oleju. Ważne aby oleju było troszkę więcej, pieczarki muszą w nim lekko pływać. Na końcu przekładamy je na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym. Smacznego!

Zszywka przypięta także na tablicach:

mniam!

Food

Przepisy

Jedzenie

+253 innych
Zgłoś naruszenie

Mrysh

Robiłam, wychodzą świetne :)))

1  |  31.10 o 13:20  

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: