Więcej zszywek ze źródła

kuchniamagdy.pl

Ciasteczka kruche z marmola... Deser „Malinowa rozkosz”.
N... Chleb pszenny, drożdżowy, z... Sernik wiśniowo-śmietankowy... Turecki chleb Pide - Ramada... Jabłecznik z budyniem.
Co m... Jak zdrowo grillować.
Nadsz... Ciasto czekoladowe
Przepis ... Schab w sosie.
Niebagatelny...
KuchniaMagdy

KuchniaMagdy

Dodane 29.03 o 10:27 z

kuchniamagdy.pl

Obserwuj

Ciasto czekoladowa inka składające się z trzech

płatów biszkopta, przekładanych masą z bitej śmietany o smaku kawy inki, zadowoli nie tylko smakoszy kawy. Delikatny smak kawy, wilgotny biszkopt, puszysta masa… musisz spróbować. Zapraszamy na przepis w formie tekstowej, jak również na film, gdzie przedstawiamy krok po kroku zrobienie tego niesamowitego ciasta.

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
Kingabil1
xxmagicsoulxx
ayo102

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY