Zania87, przepis jest z internetu , ja jeszcze go nie wypróbowałam.Co do smarowania foremki to lepiej czymś nasmarować np. masłem wtedy lepiej wyciąga się z foremki.Ciężko jest mi powiedzieć czy ta pasta nie spowoduje powstania zakalca.Musisz spróbować , w końcu człowiek uczy się na błędach :)
Przepis wydaje się być bardzo ciekawy...Mam tylko pytanie czy smarujesz czymś foremke... A i jeszcze chciałam zapytać czy myślisz ze można byłoby posmarować to ciasto odrobinę pastą z suszonych pomidorów czy mogłoby to raczej spowodować powstanie zakalca? Uwielbiam Twoje przepisy
MaJe_CzKa222
mal550613, pewnie tak samo obłędnie smakuje jak i wygląda :)
mal550613
Musi byc pycha!!!!!!!!!!!!!
KKarola
No to mam pomysł na kolejny ciekawy obiadek. Uwielbiam robic cos nowego ;)
MaJe_CzKa222
Zania87, koniecznie daj znać czy wyszło i jak smakowało
Zania87
Masz racje zw człowiek uczy się na błędach... jak wypróbuję poszerzona wersje dam znać ☺
Szatanell
Wygląda mega, ale sporo roboty
MaJe_CzKa222
Zania87, przepis jest z internetu , ja jeszcze go nie wypróbowałam.Co do smarowania foremki to lepiej czymś nasmarować np. masłem wtedy lepiej wyciąga się z foremki.Ciężko jest mi powiedzieć czy ta pasta nie spowoduje powstania zakalca.Musisz spróbować , w końcu człowiek uczy się na błędach :)
Zania87
Przepis wydaje się być bardzo ciekawy...Mam tylko pytanie czy smarujesz czymś foremke... A i jeszcze chciałam zapytać czy myślisz ze można byłoby posmarować to ciasto odrobinę pastą z suszonych pomidorów czy mogłoby to raczej spowodować powstanie zakalca? Uwielbiam Twoje przepisy