Zrobiłam dzisiaj, do ciasta dodałam pokruszone orzechy włoskie, nie miałam galaretki pomarańczowej, ale dałam brzoskwiniową, a na górę pokroiłam w kostkę morele. Dobrze, że zrobiłam dużą blachę - pyyyyyszka :)
Dla osób, które obawiaja się marchewki , robilam po raz pierwszy wyszlo rewelacyjne , nie czuc wcale marchewki , smakuje jak piernik bardzo polecam !:)
plupi
Zrobiłam dzisiaj, do ciasta dodałam pokruszone orzechy włoskie, nie miałam galaretki pomarańczowej, ale dałam brzoskwiniową, a na górę pokroiłam w kostkę morele. Dobrze, że zrobiłam dużą blachę - pyyyyyszka :)
marynia92
muszę zrobić
aniqa18
Dla osób, które obawiaja się marchewki , robilam po raz pierwszy wyszlo rewelacyjne , nie czuc wcale marchewki , smakuje jak piernik bardzo polecam !:)
Katarzyns
Robiłam dwa razy z tego przepisu. Idealne ciacho, pyszne, wszystkim smakowało :)