Więcej zszywek z tablicy

Porady

Jak przygotować wyjątkowy t...
przydatne w kuchni :)
Czy sałatę można kroić nożem?
Jak szybko zrobić pyszny so...
Dlaczego warto używać papil...
Jak pięknie ozdobić ciastec...
20 łatwych pomysłów na deko...
Jak oddzielić żółtko od bia...
Jak wyciskać sprawnie cytry...
Co zrobić, by kruche ciasto...
Niepozorne nasiona chia (sz...
Co skrywają nasiona chia

N...
Czarnuszka - świetna przypr...
Żurawina krzepi. Lepiej niż...

Więcej zszywek ze źródła

www.aledobre.pl

Niezwykła panierka? Spróbow... Świetna sprawa do stworzeni... Kwadratowa podkładka ze szk... Prostokątna podstawka ze sz... Worek z pojemnikiem na prze... Worek z pojemnikiem na drug... Cukiernica z owcą - Back to... Chlebak ceramiczny z owcami... Pojemnik na kawę ze świnką ...
AleDobrePL

AleDobrePL

Dodane 16.11 o 10:05 z

www.aledobre.pl

Obserwuj

Co zrobić, by kruche ciasto nie wybrzuszyło się

podczas pieczenia?

Perfekcyjny spód tarty lub innego placka to połowa sukcesu. Samo ciasto kruche jest bardzo łatwe do zrobienia, ale jego pieczenia nastręcza nieraz problemów. Co zrobić, aby było idealnie gładkie i nie przypominało karpatki? Obciążyć je.

Zszywka przypięta także na tablicach:
Tips & curiosites
Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: