Herod, Piłat, Judasz i Kain - wybierz jedną z tych postaci i napisz dla nie mowę obronną stosując się do zasady: „Każdy zbrodniarz ma prawo do obrony”


Więcej zszywek z tablicy

Food

...
sernik SNICKERS
Składniki n...
...
Biszkopt:
4 jaja
½ szklanki...
Mus czekoladowy

Przepis po...
Szybki deser z oreo 
Ostatn...
MAXI KING CIASTO

SKŁADNIKI...
Składniki: 1 szklanka surow...
2 banany + 1 szklanka płatk...
Mini serniczki z czekoladą
...
Mega słodkie, efektowne cia...
biszkopt:
3 jaja
2 kopiaste...
Stromboli to rodzaj zawijan...
Mini serniczki z brzoskwini...
Mini serniczki na zimno z k...
pralinki
Czas przygotowania: 50 min....
Czekoladki a`la Straciatell...
Domowe bounty

Składniki 
2...
Ferrero rocher
Składniki na...
Miętowe czekoladki
Składnik...
pomysł na... jajko sadzone ...
Makaron i jego rodzaje
Shots
galaretkowe shoty
...
cyklop0711

cyklop0711 od milka654

Dodane 5.07 o 20:50
Obserwuj
Czas przygotowania: 50 min. Składniki: 1 porcja = 20 szt.

miękkie masło 100g biała czekolada 200g cukier puder 50g migdały (obrane ze skórki) 20 szt. wiórki kokosowe 150g wiórki kokosowe do obtoczenia

Rafaello czekoladki wykonanie

Krok 1 Migdały sparzamy i obieramy ze skórki.

Krok 2 Do miski dodajemy miękkie masło oraz cukier puder i całość miksujemy na puszysty i gładki krem.

Krok 3 W miseczce na parze rozpuszczamy białą czekoladę i odstawiamy do wystudzenia. Następne stopniowo dodajemy do masła wymieszanego z cukrem pudrem.

Krok 4 Do przygotowanej masy stopniowo dodajemy wiórki kokosowe i cały czas mieszamy drewniana łyżką. Następnie masę czekoladową dostawiamy do lodówki na 40 min. aby stwardniała.

Krok 5 Z przygotowanej masy formujemy czekoladki, a do środka wkładamy po 1 migdale. Następnie uformowane kulki obtaczamy w wiórkach kokosowych.

Krok 6 Przygotowane czekoladki rafaello obtoczone w wiórkach odstawiamy do lodówki na 4 godz. aby stwardniały

Czas przygotowania: 50 min.

Składniki: 1 porcja = 20 szt.

miękkie masło 100g biała czekolada 200g cukier puder 50g migdały (obrane ze skórki) 20 szt. wiórki kokosowe 150g wiórki kokosowe do obtoczenia

Rafaello czekoladki wykonanie

Krok 1 Migdały sparzamy i obieramy ze skórki.

Krok 2 Do miski dodajemy miękkie masło oraz cukier puder i całość miksujemy na puszysty i gładki krem.

Krok 3 W miseczce na parze rozpuszczamy białą czekoladę i odstawiamy do wystudzenia. Następne stopniowo dodajemy do masła wymieszanego z cukrem pudrem.

Krok 4 Do przygotowanej masy stopniowo dodajemy wiórki kokosowe i cały czas mieszamy drewniana łyżką. Następnie masę czekoladową dostawiamy do lodówki na 40 min. aby stwardniała.

Krok 5 Z przygotowanej masy formujemy czekoladki, a do środka wkładamy po 1 migdale. Następnie uformowane kulki obtaczamy w wiórkach kokosowych.

Krok 6 Przygotowane czekoladki rafaello obtoczone w wiórkach odstawiamy do lodówki na 4 godz. aby stwardniały

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: