Więcej zszywek z tablicy

mięsa

De volaille według Michela ...
Polędwica wieprzowa z jesie...
Robiłam już kilka razy kurc...
1 kg karkówki
3-4 cebule
1/...
Mini roladki schabowe
SKŁAD...
PIECZONE UDKA W MARYNACIE M...
PIKANTNE ŻEBERKA W GLAZURZE...
KOFTY Z GRILLA
Składniki:
1...
żeberka z nudlami
1000 g że...
Karkówka wyśmienita
Przepis...
TWOI GOŚCIE ZANIEMÓWIĄ KIED...
roladki z kurczaka - Pierś ...
Kurczak w panierce keczupow...
Roladki z serem w panierce ...
Karkówka w kapuście wg Aleex
Wieprzowina długo pieczona
...
PIECZEŃ RZYMSKA (KLOPS)
Zawijane zraziki z mięsa mi...
Piersi z kurczaka z farszem...
Zrazy kociewskie
1 kg mięsa...
Karkówka według przepisu Ur...
Cygan w rondlu 

- 1.5 kg k...
Grillowana pierś – indyjski...
Soczysta grillowana pierś z...
2 pojedyncze piersi kurczak...
grillowana pierś kurczaka p...

Więcej zszywek ze źródła

kobiecegadzety.pl

De volaille według Michela ... posladki i biust ^^ Sernik mascarpone z toffi i... Mikołajki świąteczne Hmm... ja już wiele próbowa... Czy któraś z Was próbowała?... placki z bananami róże z jabłek i ciasta fran...
Anita205

Anita205

Dodane 17.04 o 10:06 z

kobiecegadzety.pl

Obserwuj

De volaille według Michela Moran...

♥ Składniki: 2 podwójne piersi z kurczaka, 4 plastry szynki parzonej, 4 plastry żółtego sera, 4 łyżeczki musztardy, 50 g miękkiego masła, natka pietruszki (około 1 pełnej łyżki), 1 ząbek czosnku, sól, pieprz, przyprawa do kurczaka, 1 jajko, szklanka bułki tartej, olej + masło do smażenia w proporcji 1:1, Masło wymieszać z posiekaną natką pietruszki i drobno pokrojonym czosnkiem. Doprawić świeżo mieloną solą i pieprzem. Z piersi z kurczaka usunąć błony i chrząstki, umyć i wyciąć cztery kotlety. Wykrojone kotlety włożyć pomiędzy dwa kawałki folii spożywczej (nie ubrudzimy deski, blatu i tłuczka) i delikatnie rozbić. Każdy kotlet posmarować musztardą, na to położyć plaster szynki i sera. Na wierzchu rozłożyć masło z pietruszką, doprawić solą i pieprzem. Zwinąć w roladki. Roladki panierować w roztrzepanym jajku i bułce tartej z dodatkiem przyprawy do kurczaka. Na patelni rozgrzać olej z masłem (po pełnej łyżce oleju i masła). Usmażyć roladki z każdej strony na złoty kolor. Przesmażone de volaille przełożyć do naczynia żaroodpornego, polać odrobinę tłuszczem z patelni i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180oC na około 10-12 minut (w zależności od grubości). Smacznego :)

Zszywka przypięta także na tablicach:
kuchnia Smakołyki kuchnia i przepisy ♥ Do zjedzenia +90 innych
Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: