Więcej zszywek z tablicy

maybe

3bit bez pieczenia
Granita kawowa
Truskawkowy deser
PORZECZKOWE MARZENIA - JACO...
Deser szarlotkowy

• 200 g ...
Składniki na deser z mascar...
Mascarpone
Ciasto czekoladowe przekład...
BABECZKI KOPCE KRETA
serduszko wlasnymi rękami. ...
Babeczki waniliowe z serkie...
Bardzo szybki a jeszcze bar...
Ciasto jak Kinder Pingui
MNIAM
....
SERNIK LATTE MACCHIATO BEZ ...
Trochę inna pizza :)
PROZIAKI Składniki: 50 dag ...
Czekoladowa chmura. ciasto ...
Babeczki - panda
zapiekanka, jak to zrobić
jak to zrobić, bułeczki
jak to zrobić
jak to zrobić
Creamy spinach & sausag...
Pull apart pizza, jak to zr...
krasnalitto

krasnalitto

Dodane 5.04 o 15:12
Obserwuj
Deser szarlotkowy

• 200 g obranych jabłek (ok. 3-4 średnie)
• 100 g jogurtu greckiego lub naturalnego
• 150-200 ml mleka
• 1,5 łyżeczki cynamonu
• 30 g biszkoptów (ok. 6 dużych sztuk)
• 3 łyżeczki cukru

*3 mniejsze porcje (takie jak na zdjęciu) lub 2 większe

Wykonanie:

Jabłka obrać i pokroić w mniejsze kawałki. Dodać jogurt, mleko, cukier, 4 biszkopty (20 gramów) oraz cynamon i wszystko razem zblendować. Przelać do szklanek. Pokruszyć pozostałe biszkopty na mniejsze kawałeczki i posypać po wierzchu oraz oprószyć lekko całość cynamonem.

Deser szarlotkowy


• 200 g obranych jabłek (ok. 3-4 średnie)
• 100 g jogurtu greckiego lub naturalnego
• 150-200 ml mleka
• 1,5 łyżeczki cynamonu
• 30 g biszkoptów (ok. 6 dużych sztuk)
• 3 łyżeczki cukru

*3 mniejsze porcje (takie jak na zdjęciu) lub 2 większe

Wykonanie:

Jabłka obrać i pokroić w mniejsze kawałki. Dodać jogurt, mleko, cukier, 4 biszkopty (20 gramów) oraz cynamon i wszystko razem zblendować. Przelać do szklanek. Pokruszyć pozostałe biszkopty na mniejsze kawałeczki i posypać po wierzchu oraz oprószyć lekko całość cynamonem.

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: