Więcej zszywek z tablicy

food

Domowy sok "Kubuś"...
....
Lecznice soki :)
domowe sosy sałatkowe
Domowa, zdrowa czekolada.

...
Polecam! Ciasto bounty <3
Budyń jaglany z kaszy jagla...
Przepis na domowe toffifee ...
EKSPRESOWE CIASTO SNIEŻNY P...
Śnieżny  Puch .
Ciasto Śnie...
Składniki :
200g masła w te...
Malibu -zrób sama Ilość: 2 ...
ekstra Sernik Raffaello na ...
Pełnoziarnista szarlotka 
b...
Pierogi z pieca z kurczakie...
Chleb pita

Mięciutkie, pus...
m884g

m884g

Dodane 1.11 o 15:19
Obserwuj
Domowa, zdrowa czekolada.

Zauważyłam, że od niedawna mam małego świra na punkcie zdrowego odżywiania. Znam wszystkie zasady, odżywiam się zdrowo, ale nagle czegoś mi brakuje. Pewnie wiecie czego? Uwielbiam przygotowywać zdrowe słodkości, często wymyślam własne receptury. Ten przepis pochodzi jednak ze strony fitness.sport.pl
Czekolada naprawdę nieźle smakuje.

Składniki:

- 100 gramów daktyli wydrylowanych

- 150 gramów oleju kokosowego

- szklanka wody

- 2 łyżki kakao

- 3,5 łyżki wiórków kokosowych

Przepis:

Do garnka wlewamy wodę i czekamy, aż zacznie wrzeć. Wtedy wrzucamy daktyle i gotujemy je do tego momentu, kiedy większość wody wyparuje. Po tych zabiegach daktyle przekładamy do jakiegoś naczynia, dodajemy resztę składników i blendujemy na gładką masę. Przekładamy czekoladę na papier do pieczenia, uważając, by nie wypłynęła, po czym wkładamy do lodówki na minimum dwie godziny.
Smacznego!

Domowa, zdrowa czekolada.



Zauważyłam, że od niedawna mam małego świra na punkcie zdrowego odżywiania. Znam wszystkie zasady, odżywiam się zdrowo, ale nagle czegoś mi brakuje. Pewnie wiecie czego? Uwielbiam przygotowywać zdrowe słodkości, często wymyślam własne receptury. Ten przepis pochodzi jednak ze strony fitness.sport.pl
Czekolada naprawdę nieźle smakuje.

Składniki:

- 100 gramów daktyli wydrylowanych

- 150 gramów oleju kokosowego

- szklanka wody

- 2 łyżki kakao

- 3,5 łyżki wiórków kokosowych

Przepis:

Do garnka wlewamy wodę i czekamy, aż zacznie wrzeć. Wtedy wrzucamy daktyle i gotujemy je do tego momentu, kiedy większość wody wyparuje. Po tych zabiegach daktyle przekładamy do jakiegoś naczynia, dodajemy resztę składników i blendujemy na gładką masę. Przekładamy czekoladę na papier do pieczenia, uważając, by nie wypłynęła, po czym wkładamy do lodówki na minimum dwie godziny.
Smacznego!

Zgłoś naruszenie

planeciara123

taka najlepsza :)

2.11 o 17:10      1  |  Pokaż odpowiedzi

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
Zszywka przypięta na tablicach:

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY