Więcej zszywek z tablicy

deserki

Waniliowe serniczki na zimno
owoce zapiekane pod kruszon...
Deser z kaszy manny wersja ...
Szybki deser banoffee
Domowe krówki
Domowe paluszki Twix Składn...
Czas przygotowania: 50 min....
domowe PRINCESSY
Zdrowe batoniki: Składniki:...
Krem jak z batoników Kinder...
Przedstawiamy wam przepis n...
Fit – Hit! Czekoladki Bount...
Gorące śliwki pod kruszonką...
Szyszki z ryżu preparowaneg...
*** BEZ PIECZENIA *** Tiram...
Fit – Hit! Czekoladki Bount...
Przepis na chałwę, przepis ...
Krem cytrynowy lemon curd -...
Serniczki na zimno w słoiku...
Deser malinowy bez pieczeni...
Domowa granola - przepis po...
ruszkami n_zak A A A Żurawi...
Krówki
Chipsy bananowe z piekarnika
Deser z kaszą manną i malin...
batony musli (przepis z ulo...
Sylwia435

Sylwia435 od Claudinita

Dodane 29.10 o 14:09
Obserwuj
Domowe paluszki Twix Składniki na ciasto: 125g miękkiego masła 1/2 szklanki cukru 1 szklanka mąki Składniki na nadzienie: 4 łyżki karmelu (z puszki) u mnie gotowa masa bakallandu. Składniki na polewę: ok. 200g mlecznej lub gorzkiej czekolady 2 łyżki oleju W misce utrzeć masło, dodać cukier i mąkę. Ucierać mikserem aż do powstania gładkiego ciasta (kruchego) Ciastem wylepić dno keksówki wysmarowanej masłem ( wym. 12cmX30cm). Ciasto nakłuć widelcem. Piec w nagrzanym do 180 stopni piekarniku ok. 30 minut. Do momentu aż nabierze złotego koloru. Ciasto ostudzić. Karmel wylać na ostudzone ciasto. Całość włożyć do zamrażalnika na ok.1h. Wyjąć i pociąć na ok. 2cm batoniki. Czekoladę rozpuścić na parze. Dodać olej. Zanurzać batoniki w czekoladzie Wyjąć i odstawić do zastygnięcia czekolady.

Domowe paluszki Twix Składniki na ciasto: 125g miękkiego

masła 1/2 szklanki cukru 1 szklanka mąki Składniki na nadzienie: 4 łyżki karmelu (z puszki) u mnie gotowa masa bakallandu. Składniki na polewę: ok. 200g mlecznej lub gorzkiej czekolady 2 łyżki oleju W misce utrzeć masło, dodać cukier i mąkę. Ucierać mikserem aż do powstania gładkiego ciasta (kruchego) Ciastem wylepić dno keksówki wysmarowanej masłem ( wym. 12cmX30cm). Ciasto nakłuć widelcem. Piec w nagrzanym do 180 stopni piekarniku ok. 30 minut. Do momentu aż nabierze złotego koloru. Ciasto ostudzić. Karmel wylać na ostudzone ciasto. Całość włożyć do zamrażalnika na ok.1h. Wyjąć i pociąć na ok. 2cm batoniki. Czekoladę rozpuścić na parze. Dodać olej. Zanurzać batoniki w czekoladzie Wyjąć i odstawić do zastygnięcia czekolady.

Zgłoś naruszenie

wieslawc

Mężczyźni są z Marsa, a kobiety wolą Twixy?

4.11 o 15:55    | 

0ai0

moje ulubione :0

31.10 o 7:51    | 

tulibizuteria

super wyglada

29.10 o 18:48       | 

meene92

Nie jest trudne w cale :D

29.10 o 17:26    | 

beauty1313

pycha :)

29.10 o 15:08       | 

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
Zszywka przypięta na tablicach:

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY