Życie kulturalne i umysłowe w Polsce w czasach stanisławowskich.


Więcej zszywek z tablicy

Jedzonko

HIT! CHRUPIĄCE PIECZARKI W ...
Kąski schabowe z sosem poro...
Chrupiące kuleczki ziemniac...
Makaron wybieracie takiego ...
...
Kurczak jak z KFC

Składnik...
Shoarma z kurczaka
500 gram...
Zapiekanka

Pomidorki kokta...
pomysł na nietypowe dziurko...
,,,
;;;;
Piersi z kurczaka w cieście...
Filet z kurczaka w sosie pi...
....
Pyszna przekąska - przepis ...
kanapeczki idealne na impre...
Domowe longery.
Po przepis-...
sałatka
...
Parówki w cieście naleśniko...
Jak zrobić domowy ketchup?
Domowe Snack Wrap jak z McD...
Sałatka z orzechami włoskim...
ser biały w ziołowej zalewi...
Dzięki naturalnemu barwieni...
Składniki:

- opakowanie mi...
KoOlorowaaa_tecza

KoOlorowaaa_tecza od joannadalmata67

Dodane 12.06 o 14:41
Obserwuj

Dzięki naturalnemu barwieniu w koncentracie z barszczu

zyskują piękny kolor i ciekawy , niepowtarzalny smak!
Składniki :

6 jajek ugotowanych na twardo ,
1 szklanka wody,
1/2 szklanki koncentratu z buraków,
3 łyżki octu jabłkowego,
1 płaska łyżeczka soli,
2 listki laurowe,
ziele angielskie, ( około 3 kuleczek )
2 małe ząbki czosnku.

Przygotowanie :

Ugotowane jajka obierz ze skorupek. Do wysokiego naczynia ( np. słoika ) wlej wodę, ocet jabłkowy i koncentrat z buraków. Wsyp wszystkie przyprawy i dodaj czosnek. Wrzuć jajka do marynaty i przykryj słoik. Włóż do lodówki na 12 godzin.

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: