Więcej zszywek z tablicy

Przydatne

Oznaczenia na jajkach
kkk
Fasolka szparagowa zapiekan...
Krem migdałowy do ciasta, t...
Chałwowiec bez pieczenia
Najlepsza maseczka na znisz...
Moczenie stóp w occie (jabł...
napój
...
symbole na metkach / pobier...
haha

Więcej zszywek ze źródła

www.obzarciuch.pl

Sałatka hit imprezy Gołąbki ziemniaczane Bułki pszenne Farszynki Babci Sałatka warstwowa z kalafiorem Ciasto kokosowo-agrestowe Kotlety z kalafiora i ryżu Majowa truskawka 

Wymiary ... Sernik twix
kajka1111

kajka1111

Dodane 6.03 o 21:23 z

www.obzarciuch.pl

Obserwuj

Fasolka szparagowa zapiekana z kiełbasą 1 kg zielonej

fasolki szparagowej 150 g sera tartego mozzarella 100 g tartego sera żółtego Edam około 700 g kiełbasy swojskiej sól Fasolkę myjemy, obieramy i gotujemy do miękkości w lekko osolonej wodzie. Ugotowaną odsączamy. Kiełbasę kroimy w kostkę. Na dno naczynia żaroodpornego wykładamy połowę fasolki szparagowej i posypujemy ją połową sera mozzarella. Następnie układamy kiełbasę i wykładamy resztę fasolki szparagowej. Wierzch przykrywamy pozostałą mozzarellą i startym serem żółtym. Tak przygotowaną fasolkę wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 st. i pieczemy około 15 min.

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: