Więcej zszywek z tablicy

przepisy

Ciasto Mleczna Droga


Bisz...
FIT 
Proteinowa TARTA SNICK...
Fondant kajmakowy 
masło do...
Marynowane na ostro buraki ...
Leśny mech- koniecznie musz...
Jajka faszerowane pieczarka...
Sernik Biały Rosjanin z mus...
Budyniowe naleśniki- najlep...
Ciasto najprostsze pod słoń...
Kinder Country
SKŁADNIKI
40...
BAKALIOWE BROWNIE NA SUROWO
Snickers - bez pieczenia

S...
Nocne ciasto drożdżowe :)
Składniki:
Ciasto:
✔puszka ...
Chrupiące ciasteczka cynamo...
PRZEPIS PO KLIKNIĘCIU W ZDJ...
Ciasto Śnieżny puch

 Skład...
Składniki:
350 ml śmietanki...
Morelowe muffiny z kuskusem
* Sernik Snickers *
Batoniki marchewkowe Fit - ...
CIASTECZKA OWSIANE Z ZURAWI...
BOSKIE CIASTO "BOUNTY&...
PĄCZKI PIECZONE W PIEKARNIK...
PRZEPYSZNY SERNIK ŚMIETANKO...
Domowy likier kawowy a'...

Więcej zszywek ze źródła

savoryorsweet.pl

Wegańskie Kinder Bueno Wegańskie batony Mars z dak... FIT 
Proteinowa TARTA SNICK... doskonałe przepisy Wegańska Kinder Czekolada –... Wegański Snickers - zdrowe,... ciastka z awokado wegański snickers wegańskie Marsy
jootka

jootka od anita235

Dodane 10.06 o 19:25 z

savoryorsweet.pl

Obserwuj

FIT

Proteinowa TARTA SNICKERS

Wartości odżywcze w porcji:

Białko: 11,7g

Tłuszcze: 23,4g

Węglowodany: 15,9g

Kalorie: 318



Składniki:

Spód

– 175 wiórków kokosowych

– 150g orzeszków ziemnych prażonych niesolonych

– 50g masła orzechowego

Karmel

– 150g suszonych daktyli bez pestek

– 40g masła orzechowego

– 40g orzeszków ziemnych prażonych niesolonych

Polewa czekoladowa

– 50g czekolady gorzkiej 90%

– 150g mleka kokosowego/ krowiego

– 50g odżywki białkowej czekoladowej



Przygotowanie:

Spód. Wiórki blendujemy dokładnie z orzeszkami do połączenia się składników. Dodajemy masło orzechowe i mieszamy – powinniśmy uzyskać gliniastą masę, którą wykładamy do formy (u mnie podłużna z wyjmowanym dnem) – spód i brzegi. Odstawiamy do zamrażarki.
Daktyle zalewamy wrzątkiem i moczymy przez 10-15 minut. Odcedzamy wodę, dodajemy masło orzechowe i blendujemy. Wrzucamy garść orzeszków i mieszamy. Tak przygotowaną masę wykładamy na spód i ponownie odstawiamy do zamrażarki na około godzinę.
Polewa czekoladowa. W kąpieli wodnej rozpuszczamy połamaną czekoladę w mleku. Dosypujemy odżywkę białkową i nieustannie mieszamy do uzyskania jednolitej polewa. Kiedy masa zrobi się gęstsza wylewamy ją na wierzch tarty i równomiernie rozprowadzamy. Posypujemy orzeszkami i wstawiamy na 10 minut do lodówki – GOTOWE

Zszywka przypięta także na tablicach:

przepisy

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: