Więcej zszywek z tablicy

jedzenie

Słodko-ostre chrupki z ciec...
Składniki (na 2 sztuki): - ...
Pierś z kurczaka pod marche...
Rewelacyjna panierka do ryb...
Kurczak po meksykańsku
Pasta z awokado z jajkiem
Ciasto Krówka - rewelacja
Zapiekanka makaronowa z kur...
Francuskie przekąski z kieł...
Ciasto Krówka
SKŁADNIKI 200 g makaronu mu...
ROLADA ŻYRAFA ZE ŚMIETANĄ I...
DYNIOWE MUFFINKI Z PŁATKÓW ...
Sałatka z kurczakiem i fetą
Ciasto 3BIT bez pieczenia
CIASTO ŚWIĄTECZNE BEZ PIECZ...
...
❗️PRZEPIS❗️16 JAGODZIANEK❗️...
Super kruche ciastka z powi...
Sałatki z kurczakiem - 3 pr...
SŁODKIE BUŁECZKI Z BUDYNIEM...
placuszki z łososiem
ciasto marchewkowe
FIT placki bananowe chia z ...
tort z cukinii
omlet z chorizo, papryka, f...
laleczka011

laleczka011 od _amaranthine_

Dodane 26.11 o 21:40
Obserwuj
Francuskie przekąski z kiełbasą i serem żółtym SKŁADNIKI: 1 op ciasta francuskiego 200 g sera żółtego w plastrach 200 g kiełbasy żywieckiej w cienkich plasterkach 2 duże łyżki pikantnego ketchupu 1 łyżeczka ostrej papryki e proszku WYKONANIE: Piekarnik nagrzać do 200 st. Ciasto rozwinąć i posmarować ketchupem i posypać papryką. Ułożyć plastry sera na całej powierzchni ciasta, zostawiając 1 cm ciasta z szerszego brzegu. Na ser wyłożyć kiełbasę i zwinąć ciasto w roladę wzdłuż dłuższego brzegu. Dokładnie skleić. Ostrym nożem kroić na 2 cm roladki. Układać na płasko na papierze do pieczenia. Piec przez ok. 15 min aż ciasto się ze złoci a ser rozpuści. Przekąska jest znakomita na ciepło i na zimno. OCZYWIŚCIE można dodać pieczarki, szynkę, szpinak zamiast kiełbaski...

Francuskie przekąski z kiełbasą i serem żółtym

SKŁADNIKI: 1 op ciasta francuskiego 200 g sera żółtego w plastrach 200 g kiełbasy żywieckiej w cienkich plasterkach 2 duże łyżki pikantnego ketchupu 1 łyżeczka ostrej papryki e proszku WYKONANIE: Piekarnik nagrzać do 200 st. Ciasto rozwinąć i posmarować ketchupem i posypać papryką. Ułożyć plastry sera na całej powierzchni ciasta, zostawiając 1 cm ciasta z szerszego brzegu. Na ser wyłożyć kiełbasę i zwinąć ciasto w roladę wzdłuż dłuższego brzegu. Dokładnie skleić. Ostrym nożem kroić na 2 cm roladki. Układać na płasko na papierze do pieczenia. Piec przez ok. 15 min aż ciasto się ze złoci a ser rozpuści. Przekąska jest znakomita na ciepło i na zimno. OCZYWIŚCIE można dodać pieczarki, szynkę, szpinak zamiast kiełbaski...

Zszywka przypięta także na tablicach:
Przekąski Kuchnia- przepisy Dania Coś na Ząb +14 innych
Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: