Więcej zszywek z tablicy

ZDROWIE

Ghee czytane jako „gi” to t...
Czy wiesz po co ludziom pro...
Czy wiesz, że zdrowie pocho...
E-RECEPTA ONLINE CO TO TAKI...
10 szybkich domowych sposob...
Otyłość brzuszna to proście...
Przepis na okłady z kapusty...
10 najskuteczniejszych spos...
10 produktów wywołujących r...
Jak dbać o zdrowie nóg - dl...
Dzisiejszy świat jest pełen...
Czy wiesz jak przechowywać ...
Poznajcie właściwości bazyl...
Zrób sobie test na żylaki i...
Łuszczyca to jedna z najczę...
Sprawdź nasz super przepis ...
Znasz mity zakupowe?
Wisz c...
Co zrobić gdy zatrujesz się...
Jeśli masz przed domem ogró...
Wiosna to trudny czas dla n...
Do lata już niedługo, a jak...
Zespół niespokojnych nóg, c...
Sen jest bardzo ważny dla n...
Żeń-szeń... sprawdź czy zna...
Hiperglikemia to stan, w kt...
Kaszel kojarzony jest zwykl...

Więcej zszywek ze źródła

netkobieta.pl

Gary Small, Gigi Vorgan &qu... Dlaczego należy unikać prod... Co warto wiedzieć o kleszczach Włosy są ozdobą, atrybutem ... Trzy kroki do pięknych włosów Halitoza, czyli problem z n... Witamina D jako cudowny śro... Wskazówki dla matki karmiąc... Zapraszamy na relację z kon...
NetKobieta

NetKobieta

Dodane 13.05 o 11:54 z

netkobieta.pl

Obserwuj

Ghee czytane jako „gi” to tłuszcz mleczny, który

różni się od zwykłego masła tym, że nie zawiera wody i stałych składników mleka. Można powiedzieć, że jest to dobrze oczyszczone, klarowane masło. Nie znajdziemy w nim białek, cukrów, laktozy czy kazeiny. Wywodzi się ono z tradycyjnej kuchni azjatyckiej. Ghee to zatem nie tylko dodatek kulinarny, ale także produkt leczniczy. Swoją coraz większą popularność zyskuje dzięki diecie ketogenicznej, w której jest on wręcz zalecany.
Zapraszamy do czytania na naszą stronę :)

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: