Więcej zszywek z tablicy

przepisy

Sałatka z grillowanym kurcz...
Bób z suszonymi pomidorami ...
Jajka na chmurce
Tarta z malinami
Serek z orzechów nerkowca
Sałatka na ciepło z bakłaża...
Gulasz z indyka z morelami ...
Sałatka z orzechami włoskim...
Kurczak po wietnamsku
KASZOTTO CHAKALAKA z papryk...
Sałatka Cobb
sałatka z buraka i mango
Sałatka z kurczakiem, grana...
Składniki: z bloga Kwestia ...
Makowiec z brzoskwiniami i ...
Co Upiec na Święta? 15 Prze...
Ciasta na święta -12 przepisów
ciasto piernikowe na święta...
sałatka z melonem i awokado
NALEŚNIKI BANOFFEE
kokosella – bez cukru
Kaszotto z indykiem, fasolk...
Składniki
1 litr zagotowane...
Gruszkowe crumble z pekanam...
Kurczak z dynią i jarmużem
KUBAŃSKA POTRAWKA Z CIECIOR...

Więcej zszywek ze źródła

buszujacawkuchni.pl

Tagliatelle z groszkiem i s... Pieczone banany z malinami,... Granola bananowo-kokosowa z... Sałatka ze szparagami, awok... Polędwiczki wieprzowe w sos... Polędwiczki wieprzowe w sos... Gołąbki bez zawijania z kas... Bułki pszenno-orkiszowe z p... Rostbef wolno pieczony

Granola bananowo-kokosowa z czekoladą


Składniki

płatki owsiane górskie, 100 g
otręby owsiane, 100 g
orzechy ziemne, 50 g
wiórki kokosowe, 70 g
cukier brązowy, 50 g
banan, 1 szt.
świeżo wyciśnięty sok z pomarańczy, 100 ml
olej kokosowy, 1 łyżka
suszone banany, 50 g
gorzka czekolada, 30 g

Sposób przygotowania

Płatki, otręby, orzechy, wiórki i cukier wymieszać. Orzechy można wcześniej grubo pisiekać.
Banana rozgnieść i połączyć z sokiem i roztopionym olejem. Suche składniki wymieszać z mokrymi.
Przełożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Równomiernie rozłożyć. Piekarnik ustawić na funkcję góra- dół i rozgrzać do 180 stopni. Piec przez 30 minut. Co 10 minut mieszać, aby granola równo się wysuszyła. Wyłączyć piekarnik, zamieszać musli i zostawić uchylone drzwiczki.
Po 5 minutach przesypać granolę do pojemnika. Kiedy wystygnie dodać posiekane banany i czekoladę, zamieszać.

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: