Więcej zszywek ze źródła

kuchniamagdy.pl

Ciasteczka kruche z marmola... Deser „Malinowa rozkosz”.
N... Chleb pszenny, drożdżowy, z... Sernik wiśniowo-śmietankowy... Turecki chleb Pide - Ramada... Jabłecznik z budyniem.
Co m... Jak zdrowo grillować.
Nadsz... Ciasto czekoladowe
Przepis ... Schab w sosie.
Niebagatelny...
KuchniaMagdy

KuchniaMagdy

Dodane 11.03 o 11:27 z

kuchniamagdy.pl

Obserwuj

Jabłka w cieście.


Jabłko – owoc często używany w pieczeniu. Dziś kolejna jego odsłona. Połówki jabłek otoczone w cieście. Niby szarlotka niby wykwintny wypiek. Ciasto proste w przygotowaniu, a jednak smaczne i wyraziste w smaku.

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY