JADALNY BROKAT Zmieszać 1/4 szklanki cukru z 1/2 łyżeczki
barwnika spożywczego. Rozsypać na papierze do pieczenia, piec przez 10 min z temperaturze ok.180(dokładnie 176)
blaszka14
wyglądają na pyszne
Alicea
Pasowałoby do ozdoby słodkości na sylwestra xD
kitsonpitson
ładnie wygląda], ale barwniki są strasznie drogie
Anel__88
no więc ja zrobiłam i tak: użyłam barwnika w proszku, piekłam 7min 180° ale to w moim piekarniku i tak było za długo bo cukier zaczął się rozpuszczać, sądzę że 5-6 minut to max. ale po tych 7 minutach wyszedł brokat (mniej błyszczący niż na zdjęciu, ale wg mnie błyszaczał się) no i co do smaku to chyba większość wie jak smakuje palony cukier, a mój chłopak powiedział, że smakuje jak wata cukrowa więc jak ktoś lubi to śmiało może robić ;)
marchewkowo
dziadostwo.. nie polecam, bardzo mnie zachęcił obrazek i przepis, ale zmarnowałam tylko barwnik ;c
pauli69
wygląda fajnie spróbuje... :3
pieczark4
robilam. fajnie. dalam tylbo wiecej barwnika
natalia890
wyprubuje
Użytkownicy także przypinają:
Zaloguj się, aby dodać komentarz.