Więcej zszywek z tablicy

jedzenie

Sernik z jagodami i białą c...
FIT Słodkości – TOP 12 Pysz...
FIT Słodkości – TOP 12 Pysz...
Bułeczki z Cynamonem: TOP 1...
Domowe Ciasto: TOP 15 Pyszn...
Hiszpański pikantny sos Rom...
...
*.*
TOP 10 Pysznych Przepisów n...
Ciasto Kokosowa Pokusa z Je...
naleśniki z bananem i czeko...
Babeczki z mleczną kruszonką
Omlet idealny! Przepis na n...
Filety z kurczaka a’la pizza
Shot Oreo – przepis Składni...
Fit Kolacja: TOP 12 Przepis...
Zapiekane naleśniki z kurcz...
Puchaty omlet serowo-warzywny
Kocham śniadania na słodko....
Panini ze szparagami, wędzo...
Puszysty FIT sernik na zimn...
5 pomysłów na owsiankę (kli...
Przekąski na Domówkę – TOP ...
Pomysł na obiad
Banoffee pie - ciasto banan...
....
rose386

rose386 od Fabuleux

Dodane 22.09 o 10:37
Obserwuj
JAGLANE BOUNTY Co trzeba mieć: *1 szklanka suchej kaszy jaglanej *2 szklanki mleka roślinnego np. kokosowego (użyłam sojowego i też było pycha) *2 szklanki zimnej wody *100 g wiórek kokosowych *3 łyżki ksylitolu (dałam 2 ) *gorzka czekolada (ja dodałam jeszcze kilka kostek mlecznej dla smaku) Co trzeba zrobić Wsypać do garnka szklankę kaszy. Dolać mleko i wodę. Gotować około 15-20 minut aż powstanie lekka "papka". Dodać do kaszy ksylitol i wiórki kokosowe i dobrze wymieszać. Odstawić kaszę, by troszkę się ostudziła, w tym czasie przygotować polewę z czekolady gorzkiej i w moim przypadku również mlecznej. Przy rozpuszczaniu najlepiej dodać trochę oleju kokosowego. Nałożyć do słoiczka na zmianę kaszę i polewę. Odczekać chwilę aż polewa troszkę zastygnie i nałóżyć kolejną warstwę kaszy. Na koniec polać deser rozpuszczoną czekoladą. Gotowy deser wstawić do lodówki, najlepiej na noc i gotowe

JAGLANE BOUNTY Co trzeba mieć: *1 szklanka suchej

kaszy jaglanej *2 szklanki mleka roślinnego np. kokosowego (użyłam sojowego i też było pycha) *2 szklanki zimnej wody *100 g wiórek kokosowych *3 łyżki ksylitolu (dałam 2 ) *gorzka czekolada (ja dodałam jeszcze kilka kostek mlecznej dla smaku) Co trzeba zrobić Wsypać do garnka szklankę kaszy. Dolać mleko i wodę. Gotować około 15-20 minut aż powstanie lekka "papka". Dodać do kaszy ksylitol i wiórki kokosowe i dobrze wymieszać. Odstawić kaszę, by troszkę się ostudziła, w tym czasie przygotować polewę z czekolady gorzkiej i w moim przypadku również mlecznej. Przy rozpuszczaniu najlepiej dodać trochę oleju kokosowego. Nałożyć do słoiczka na zmianę kaszę i polewę. Odczekać chwilę aż polewa troszkę zastygnie i nałóżyć kolejną warstwę kaszy. Na koniec polać deser rozpuszczoną czekoladą. Gotowy deser wstawić do lodówki, najlepiej na noc i gotowe

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
Zszywka przypięta na tablicach:

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY