Więcej zszywek z tablicy

jedzonko

Wiosenna sałatka ryżowa
Piersi z kurczaka ze szpina...
SKŁADNKI: ok. 350g kukurydz...
Dorsz zapiekany w porach
Bananowe placuszki śniadaniowe
omomoommm <3
Wafle z galaretką ;) kolejn...
HIT - kurczak w serowej pan...
Nie lubisz chemii lub po pr...
JAGLANE BOUNTY Co trzeba mi...
Gorące smoothie czekoladowo...
Baletki 3 jajka, białka i ż...
Tarta migdałowa z gruszkami
Ciasto galaretkowiec
Tarta z malinami
Ciasto truskawkowe bez piec...
Lodowiec
Sałatka grillowa
kasza jaglana przepisy na ś...
Majowa truskawka
Szybka sałatka na grilla Sk...
Ciasto Prosty przepis robi ...
Frappuccino (jak ze Starbuc...
mrożone banany mrożone trus...
Kostka orzechowo-kakaowa (b...
Tarta z truskawkami
olu_sk_a

olu_sk_a od Fabuleux

Dodane 22.09 o 11:31
Obserwuj
JAGLANE BOUNTY Co trzeba mieć: *1 szklanka suchej kaszy jaglanej *2 szklanki mleka roślinnego np. kokosowego (użyłam sojowego i też było pycha) *2 szklanki zimnej wody *100 g wiórek kokosowych *3 łyżki ksylitolu (dałam 2 ) *gorzka czekolada (ja dodałam jeszcze kilka kostek mlecznej dla smaku) Co trzeba zrobić Wsypać do garnka szklankę kaszy. Dolać mleko i wodę. Gotować około 15-20 minut aż powstanie lekka "papka". Dodać do kaszy ksylitol i wiórki kokosowe i dobrze wymieszać. Odstawić kaszę, by troszkę się ostudziła, w tym czasie przygotować polewę z czekolady gorzkiej i w moim przypadku również mlecznej. Przy rozpuszczaniu najlepiej dodać trochę oleju kokosowego. Nałożyć do słoiczka na zmianę kaszę i polewę. Odczekać chwilę aż polewa troszkę zastygnie i nałóżyć kolejną warstwę kaszy. Na koniec polać deser rozpuszczoną czekoladą. Gotowy deser wstawić do lodówki, najlepiej na noc i gotowe

JAGLANE BOUNTY Co trzeba mieć: *1 szklanka suchej

kaszy jaglanej *2 szklanki mleka roślinnego np. kokosowego (użyłam sojowego i też było pycha) *2 szklanki zimnej wody *100 g wiórek kokosowych *3 łyżki ksylitolu (dałam 2 ) *gorzka czekolada (ja dodałam jeszcze kilka kostek mlecznej dla smaku) Co trzeba zrobić Wsypać do garnka szklankę kaszy. Dolać mleko i wodę. Gotować około 15-20 minut aż powstanie lekka "papka". Dodać do kaszy ksylitol i wiórki kokosowe i dobrze wymieszać. Odstawić kaszę, by troszkę się ostudziła, w tym czasie przygotować polewę z czekolady gorzkiej i w moim przypadku również mlecznej. Przy rozpuszczaniu najlepiej dodać trochę oleju kokosowego. Nałożyć do słoiczka na zmianę kaszę i polewę. Odczekać chwilę aż polewa troszkę zastygnie i nałóżyć kolejną warstwę kaszy. Na koniec polać deser rozpuszczoną czekoladą. Gotowy deser wstawić do lodówki, najlepiej na noc i gotowe

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
Zszywka przypięta na tablicach:

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY