Trzeźwy racjonalista - niepoprawny marzyciel: Jak wybór postawy życiowej wpływa na losy człowieka i jego relacje z ludźmi


Więcej zszywek z tablicy

Przepisy

Ciasto pomarańczowo-cynamon...
Warstwowa Sałatka z Kurczak...
Proste i Szybkie Przekąski ...
Sałatka z Rukolą, Makaronem...
Puszyste pancakes z nutellą...
Najlepszy Przepis na Gofry
Pieczone fit kotlety drobio...
Deser Malinowa chmurka ez p...
Lekki mus czekoladowy.
...
Bułeczki z pomidorem, mozza...
Bananowe placuszki śniadaniowe
pyszności ❤ 1 warstwa to ga...
SAŁATKA Z KURCZAKIEM I AVOCADO
Szarlotka w szklance, czyli...
FIT BROWNIE Z BANANAMI
banoffee pie
Pasta jajeczna z awokado. Z...
Pyszna sałatka z kurczakiem...
Kurczak z dynią i jarmużem
Półkruche misie z kostką cz...
Tarta z borówkami i mascarp...
Chińskie bułeczki z kurczakiem
Kokosowa szarlotka (bez glu...
Piernikobrownie
Ciasteczka z masłem orzecho...
fuckyou8

fuckyou8 od Fabuleux

Dodane 24.09 o 0:04
Obserwuj
JAGLANE BOUNTY Co trzeba mieć: *1 szklanka suchej kaszy jaglanej *2 szklanki mleka roślinnego np. kokosowego (użyłam sojowego i też było pycha) *2 szklanki zimnej wody *100 g wiórek kokosowych *3 łyżki ksylitolu (dałam 2 ) *gorzka czekolada (ja dodałam jeszcze kilka kostek mlecznej dla smaku) Co trzeba zrobić Wsypać do garnka szklankę kaszy. Dolać mleko i wodę. Gotować około 15-20 minut aż powstanie lekka "papka". Dodać do kaszy ksylitol i wiórki kokosowe i dobrze wymieszać. Odstawić kaszę, by troszkę się ostudziła, w tym czasie przygotować polewę z czekolady gorzkiej i w moim przypadku również mlecznej. Przy rozpuszczaniu najlepiej dodać trochę oleju kokosowego. Nałożyć do słoiczka na zmianę kaszę i polewę. Odczekać chwilę aż polewa troszkę zastygnie i nałóżyć kolejną warstwę kaszy. Na koniec polać deser rozpuszczoną czekoladą. Gotowy deser wstawić do lodówki, najlepiej na noc i gotowe

JAGLANE BOUNTY Co trzeba mieć: *1 szklanka suchej

kaszy jaglanej *2 szklanki mleka roślinnego np. kokosowego (użyłam sojowego i też było pycha) *2 szklanki zimnej wody *100 g wiórek kokosowych *3 łyżki ksylitolu (dałam 2 ) *gorzka czekolada (ja dodałam jeszcze kilka kostek mlecznej dla smaku) Co trzeba zrobić Wsypać do garnka szklankę kaszy. Dolać mleko i wodę. Gotować około 15-20 minut aż powstanie lekka "papka". Dodać do kaszy ksylitol i wiórki kokosowe i dobrze wymieszać. Odstawić kaszę, by troszkę się ostudziła, w tym czasie przygotować polewę z czekolady gorzkiej i w moim przypadku również mlecznej. Przy rozpuszczaniu najlepiej dodać trochę oleju kokosowego. Nałożyć do słoiczka na zmianę kaszę i polewę. Odczekać chwilę aż polewa troszkę zastygnie i nałóżyć kolejną warstwę kaszy. Na koniec polać deser rozpuszczoną czekoladą. Gotowy deser wstawić do lodówki, najlepiej na noc i gotowe

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: