


Jaglany warstwowiec z kremem czekoladowym Składniki
na 2 porcje: -80 g kaszy jaglanej -2 łyżeczki miodu lub stewii -200 g dojrzałego banana -80 g dojrzałego awokado -20 g kakao -100 g jogurtu greckiego Wykonanie: Kaszę jaglaną ugotować na wodzie, następnie dodać miód i dokładnie wymieszać, odstawić do ostygnięcia. Banana i awokado zblendować razem z kakao na gładki krem. W wysokiej szklance lub miseczce nakładać na zmianę kaszę, krem czekoladowy i jogurt.
perpec
było pyszne :-)
dab1234
masz extra pomysły
juliajulia001
Miamiii !!! bym zjadła
mylove3
ooo
ania30nysa
pyszne wyszło
_amaranthine_
mi takie ładne równe warstwy nie wyszły... ale i tak pyszne :) tzn. nie takie słodkie jak myślałam ale fajne
dzaneta
ile to ma kcal?
olalola1
mmmmmm wyglada super
monaka9
rewelacja, nape who zrobie
Lucky1535
Ale super! Chętnie takie zrobię.
Użytkownicy także przypinają:
Reklama:
Zaloguj się, aby dodać komentarz.