janko :)
aniatkaa
Z ciastem kruchym też są super.
dora22
Piękne i wyglądają pysznie
grazkath
nie, nie trzeba przygotowywać jakoś specjalnie, najlepsza jakaś "giętka" kiełbasa, ja miałam salami (bo jest dosyć tłusta więc się nie przypali i da się łatwo wyginać)
monikabosak
A te z kiełbasą, to też trzeba ją jakoś przygotować zanim sie zawinie?
aniatkaa
Też się udało, tylko trzeba dość cienko pokroić jabłko, by je można było zagiąć. Piekłam 20-25min jak to ciasto francuskie, tylko w troszkę niższej temp. ok 190 stopni, bo inaczej jabłka się przypiekają za bardzo :)
13Kasiunia
ile to się potem piecze?
DELFINEK
zrobilam wyszedly wspniale mmmm!!!!!!!!! wszyscy chwalili zrob tez i zobaczysz sama
grazkath
Robiłam z francuskiego.... sprawdziłam, wypróbowałam, przetestowałam i jest super... cienkie paseczki ciasta francuskiego i na to jabłuszka pyszności :D
Beciatka
To nie jest ciasto francuskie... Francuz wygląda inaczej.
grazkath
Zrobiłam rewelka!! Gotowałam w wodzie z kwaskiem cytrynowym i cukrem. Kwasek wzmocnił smak jabłek, a po posypaniu cukrem pudrem znakomicie się smaki słodko - kwaśne wymieszały
Użytkownicy także przypinają:
Zaloguj się, aby dodać komentarz.