226g serka śmietankowego (raczej twaróg)
5 łyżek cukru pudru
½ szklanki śmietanki do kawy
2 łyżki kakao (niesłodzone)
1 łyżeczka kawy instant
1 szklanka zimnej kremówki
113g puree ze świeżych malin
około 12 rozdrobnionych oreo lub ok. 1 szklanka czekoladowych ciasteczek (okruchy)
Umieścić serek i cukier w dużej misce i miksować na średnich obrotach, aż otrzymamy kremową, jednolitą masę.
W osobnym naczyniu ubij BAILEYS® śmietankę do kawy wraz z kakao w proszku i kawą. Dodaj kawową mieszankę do miski z serkiem i miksuj dalej na średnich obrotach.
Powoli wlej zimną kremówkę, cieńkim strumieniem cały czas miksując. Miksuj na najwyższych obrotach, aż masa będzie puszysta i sztywna.
W małych słoiczkach ułożyć warstwami mus, maliny i ciastka. Podawać na zimno
fortuna
226g serka śmietankowego (raczej twaróg) 5 łyżek cukru pudru ½ szklanki śmietanki do kawy 2 łyżki kakao (niesłodzone) 1 łyżeczka kawy instant 1 szklanka zimnej kremówki 113g puree ze świeżych malin około 12 rozdrobnionych oreo lub ok. 1 szklanka czekoladowych ciasteczek (okruchy) Umieścić serek i cukier w dużej misce i miksować na średnich obrotach, aż otrzymamy kremową, jednolitą masę. W osobnym naczyniu ubij BAILEYS® śmietankę do kawy wraz z kakao w proszku i kawą. Dodaj kawową mieszankę do miski z serkiem i miksuj dalej na średnich obrotach. Powoli wlej zimną kremówkę, cieńkim strumieniem cały czas miksując. Miksuj na najwyższych obrotach, aż masa będzie puszysta i sztywna. W małych słoiczkach ułożyć warstwami mus, maliny i ciastka. Podawać na zimno
hhdchdhd
gdzie przepis