Więcej zszywek z tablicy

gotowanie

Szarpane kotleciki rybne. P...
Obfite i pocieszające Gnocc...
Kluski przygotowywane w ten...
Łatwy i szybki przepis na k...
Curry jest zdrowe i syci pr...

Więcej zszywek ze źródła

kulinarnapolska.org

Pieczeń wieprzowa, która wy... Kotlety mielone w kapuście.... Wieprzowina po syczuańsku. ... Syrniczki, czyli niezwykle ... Kaczka, która rozpływa się ... Pieczeń wieprzowa, która wy... Niesamowite kluski z batató... Makaron smażony z warzywami... Najlepsza szarpana wieprzow...
ellena

ellena

Dodane 12.03 o 19:00 z

kulinarnapolska.org

Obserwuj

Kluski przygotowywane w ten sposób dawniej często

jadało się na polskiej wsi. W zależności od regionu nazywano je prażuchami, prażokami, a na Lubelszczyźnie znane są jako psiocha. To danie niezwykle proste, tanie, sycące i zaskakująco pyszne. Niedawno robiliśmy ją po raz pierwszy i wiemy już, że zostaną z nami na stałe. Przepis na prażuchę Składniki: […]

Polubili: aneczka71
Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: