Więcej zszywek z tablicy

cooking

Inspiracja na śniadanie
 #k...
Obłędne Tartaletki z owocami!
Beza Pavlova
Muffinkowe renifery
muffina
Krewetki marynowane w czerw...
Filety rybne w panierce
Krem z kalafiora i pietruszki
Zupa cebulowa
Dziki ryż z jabłkiem i migd...
miodzio
Wilgotna babka kakaowa Skła...
Churros ! Czy może być coś ...
Opis chyba zbedny ! Czasem ...
Bułki z malinami -2,5 szkla...
Kluski śląskie
Kokosowo - czekoladowe lody...
Pierożki z bananami i nutellą
Ciasto wiśniowa fantazja
Ziemniaki z serem
Kotlety ziemniaczane 6 śred...
NAJPROSTSZE CIASTECZKA MAŚL...
MonSonik

MonSonik

Dodane 22.04 o 22:44
Obserwuj
Kotlety ziemniaczane 6 średnich ziemniaków 200 g białego sera 1 czubata łyżka mąki ziemniaczanej 1 jajko 1 łyżka poszatkowanej natki pietruszki bułka tarta do obtoczenia sól pieprz olej rzepakowy (przepis na około 10 kotletów) Ziemniaki obieramy i gotujemy do miękkości, przecedzamy i tłuczemy. Ziemniaki studzimy. Następnie dodajemy do nich ser, jajko, mąkę i natkę, wszystko mieszamy widelcem. Całość doprawiamy solą i pieprzem. Z masy formujemy kotlety i smażymy z obu stron do zrumienienia.

Kotlety ziemniaczane 6 średnich ziemniaków 200 g

białego sera 1 czubata łyżka mąki ziemniaczanej 1 jajko 1 łyżka poszatkowanej natki pietruszki bułka tarta do obtoczenia sól pieprz olej rzepakowy (przepis na około 10 kotletów) Ziemniaki obieramy i gotujemy do miękkości, przecedzamy i tłuczemy. Ziemniaki studzimy. Następnie dodajemy do nich ser, jajko, mąkę i natkę, wszystko mieszamy widelcem. Całość doprawiamy solą i pieprzem. Z masy formujemy kotlety i smażymy z obu stron do zrumienienia.

Zgłoś naruszenie

Renata998

z czym podawać

25.04 o 21:47       | 

gindziolotka

Kotlety ziemniaczane 6 średnich ziemniaków 200 g białego sera 1 czubata łyżka mąki ziemniaczanej 1 jajko 1 łyżka poszatkowanej natki pietruszki bułka tarta do obtoczenia sól pieprz olej rzepakowy (przepis na około 10 kotletów) Ziemniaki obieramy i gotujemy do miękkości, przecedzamy i tłuczemy. Ziemniaki studzimy. Następnie dodajemy do nich ser, jajko, mąkę i natkę, wszystko mieszamy widelcem. Całość doprawiamy solą i pieprzem. Z masy formujemy kotlety i smażymy z obu stron do zrumienienia.

21.04 o 9:42   1  | 

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
Zszywka przypięta na tablicach:

Użytkownicy także przypinają:

DO GÓRY