Więcej zszywek z tablicy

Desery :)

Miękkie pierniczki "la...
Kinder Country Składniki 35...
Składniki na około 1000 ml ...
Orzechowiec z gotowanym ser...
Biszkopt z jagodami i galar...
tęczowe ciacho
Batony energetyczne (bez mą...
:):):)
krem jaglany rafaello
Skład...
Do dekoracji tortów - z but...
Czekoladowa lasagne! mniam....
Sernik w mikrofalówce
Leche Frita czyli smażone m...
Ciasto chałwowe 

przepis p...
Przekładaniec chałwowy na h...
Czekoladowo-orzechowa kostk...
Mini serniczki na zimno z k...
Jak zrobić batony bounty?
Sernik latte macchiato bez ...
Banofee pie czekoladowe - c...
Lekkie i kokosowe ptasie &q...
Ciasto z płatkami owsianymi...
Snickers - bez pieczenia

 ...
Sernik Raffaello na zimno :...
serniczek jagodowy :)
3 rodzaje muffinów przepisy...

Więcej zszywek ze źródła

smaker.pl

Ciasto Ramona Prosty makaron carbonara - ... Świąteczne orzeszki z masą ... Prosty makaron carbonara - ... Sałatka z brokułami i czerw... Sałatka z jajkiem i tuńczykiem Sałatka z kaszą pęczak, kur... Lekka sałatka z parmezanem ... Sałatka z jajek i buraków
b_siula

b_siula od LisekAniek

Dodane 3.03 o 21:13 z

smaker.pl

Obserwuj

krem jaglany rafaello

Składniki
100 g kaszy jaglanej
szklanka wody
4 łyżki wiórków kokosowych
2 łyżki mleka w proszku
garść migdałów
100 ml mleka (do uzyskania odpowiedniej konsystencji)
1,5 czubatej łyżki miodu lub innego słodzidła - ilość zależy od preferencji smakowych :)
Przygotowanie
Kaszę przepłukujemy i przelewamy wrzątkiem. Wrzucamy ją do gotującej się wody i gotujemy na małym ogniu aż do wchłonięcia całego płynu. Studzimy. Do blendera przekładamy kaszę, wiórki, migdały, mleko w proszku i miód. Blendujmy. Dolewamy mleko i dalej blendujemy. Po uzyskaniu kremowej konsystencji krem przekładamy do słoiczka i szczelnie zamykamy :) Przechowujemy w lodówce.

Zszywka przypięta także na tablicach:

Kuchnia - słodkości

przepisy

Jedzonko

Ulubione

+159 innych
Zgłoś naruszenie

Eternity01702

jak myślicie, bez mleka w proszku będzie ok? :)

 |  3.04 o 6:34  

OnlyYoou

może być bez migdałów?

 |  1.03 o 18:16  

argusmalinowy

zrobiłam i już go uwielbiam

 |  26.02 o 20:37  

Revella

Ja go robiłam i mi niestety nie smakuje, bo średnio lubię miód a bardzo go czuć:( a nie próbowałam z innymi słodzidłami

 |  23.02 o 15:45  

natalia890

kiedyś napewno zjem

 |  23.02 o 14:21  

layla20

może zadam głupie pytanie ale to się je samo czy dodaje do czegoś? bo ciekawe ;D

2  |  23.02 o 10:43   Pokaż odpowiedzi

argusmalinowy

skuszę się chyba, mam nadzieję że na prawdę pyszny jak rafaello

 |  23.02 o 3:25  

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: