Jak powinien wyglądać punkt obsługi klienta?


Więcej zszywek z tablicy

Kuchnia

Rogaliki z 3 składników
Ciasteczka owsiane, więcej ...
Ptysie z kremem budyniowo-ś...
Budyniowe naleśniki
Ciasto budyniowo-czkoloadow...
Ciasto dla leniwych
Domowe Drożdżówki: TOP 12 W...
Kojarzycie rollsy z Pizza H...
Szybkie i łatwe w przygotow...
Fit pączki z piekarnika
Frytki z piekarnika 2
Frytki z piekarnika
Krakersik bez pieczenia - l...
Pyszne ciasto *.*
Napoleonka na herbatnikach
Tort z nutellą i truskawkam...
Chrupiące ziemniaki z pieka...
Najprostszy i najlepszy prz...
Brzoskwiniotka – kruche cia...
Domowa nutella z kaszy jagl...
Racuchy budyniowe z jabłkam...
Połączenia składników na zu...
sosy
Zupa serowa przepis
Składni...
SHOT MONTE

Składniki:
1/2 ...
Naleśniki z kaszy jaglanej
...
ma_chere

ma_chere od shamrock

Dodane 20.05 o 22:35
Obserwuj
KREM KINDER BUENO

100 g orzechów laskowych
200 g serka homogenizowanego o smaku waniliowym 
8 łyżek mleka w proszku
ok. 50 ml mleka
+ opcjonalnie: łyżka miodu

Orzechy upraż na suchej patelni, tak aby pozbyć się z nich brązowych osłonek. Następnie przełóż je do misy blendera i zmiksuj na bardzoooo malutkie kawałeczki (powinno Ci to zająć ok. 3 min). Następnie dodaj serek waniliowy, mleko w proszku i zwykłe mleko. Miksuj jeszcze przez chwilę, aż do połączenia się składników. Teraz spróbuj i w razie potrzeby dodaj miodu i ponownie przez chwilę miksuj, aby wymieszać masę. 
Gotowy krem przełóż do słoiczka i włóż na parę godzin do lodówki, aby zgęstniał. Fajnie smakuje z porannymi naleśnikami, czy też codzienną owsianką.

KREM KINDER BUENO


100 g orzechów laskowych
200 g serka homogenizowanego o smaku waniliowym
8 łyżek mleka w proszku
ok. 50 ml mleka
+ opcjonalnie: łyżka miodu

Orzechy upraż na suchej patelni, tak aby pozbyć się z nich brązowych osłonek. Następnie przełóż je do misy blendera i zmiksuj na bardzoooo malutkie kawałeczki (powinno Ci to zająć ok. 3 min). Następnie dodaj serek waniliowy, mleko w proszku i zwykłe mleko. Miksuj jeszcze przez chwilę, aż do połączenia się składników. Teraz spróbuj i w razie potrzeby dodaj miodu i ponownie przez chwilę miksuj, aby wymieszać masę.
Gotowy krem przełóż do słoiczka i włóż na parę godzin do lodówki, aby zgęstniał. Fajnie smakuje z porannymi naleśnikami, czy też codzienną owsianką.

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

mypol

W naszym kraju nie da się trzymać diety po prostu lubimy łakocie i dobrze zjeść :-) SUPER na weekend robię

 |  15.11 o 12:50  

99paolapaulina99

wie ktoś ile można taki krem przetrzymywać ?

 |  24.05 o 18:25  

lato2014

jest pyszny,bardzo słodki,ale mi niestety wyszedł za rzadki,za dużo mleka dodałam : (

1  |  24.05 o 16:09  

patus33

haha na poczatku serio myslalam ze to smalec xD

1  |  22.05 o 19:31  

shamrock

ile razy jeszcze napiszecie, że wygląda jak smalec...

1  |  22.05 o 17:56  

MalaSlodka

Wygląda trochę jak smalec ;p.

1  |  22.05 o 14:47  

georgia20

Muszę to koniecznie zrobić! :D mniam mniam

 |  20.05 o 19:29  

olam91

To jest przepyszne !

 |  19.05 o 15:50  

sweet_cute

pycha

 |  15.05 o 14:01  

saruska90

zrobilam, tylko nie dalam az tak duzo mleka w proszku, zwyklego mleka wcale. No i musze powiedziec ze naprawde smakuje jak Kinder Bueno. Wstawilam do lodowki zobaczymy jutro..

1  |  11.05 o 23:41  
Zobacz więcej komentarzy

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: