Więcej zszywek z tablicy

Przydatne

Oznaczenia na jajkach
kkk
Fasolka szparagowa zapiekan...
Krem migdałowy do ciasta, t...
Chałwowiec bez pieczenia
Najlepsza maseczka na znisz...
Moczenie stóp w occie (jabł...
napój
...
symbole na metkach / pobier...
haha

Więcej zszywek ze źródła

www.todareceta.es

Krem migdałowy do ciasta, t...
kajka1111

kajka1111 od Anita205

Dodane 2.03 o 20:36 z

www.todareceta.es

Obserwuj

Krem migdałowy do ciasta, tarty Składniki: * 150

g mielonych migdałów * 500 ml mleka * 150 g cukru * 3 jajka (2 całe żółtka + 1) * 40 g skrobi kukurydzianej * otarta skórka z 1 cytryny 1 łyżeczka cynamonu PRZYGOTOWANIE Jedną szklankę mleka zagotować z cukrem, cynamonem i skórką z cytryny. Drugą zmiksować z żółtkami, migdałami, skrobią (jak na budyń), dodać do gotującego się mleka, zagotować do gęstości. Wystudzić, przykrywając folią spożywczą w taki sposób, by folia dotykała powierzchni budyniu.

Zszywka przypięta także na tablicach:
gotowanie jedzenie pycha Przydatne Placki +88 innych
Zgłoś naruszenie

DianaK

musi być pycha!

 |  2.03 o 15:08  

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: