Więcej zszywek z tablicy

Dieta

Tarta ze szpinakiem, pomido...
Pikantne skrzydełka barbecue
Zupa kalafiorowa
Śniadaniowa pasta z jajek i...
szybkie placuszki na jogurcie
Papryka z kurczakiem i ryże...
Kurczak w kremowym sosie z ...
Prosty przepis na szybki ob...
Muszle nadziewane kurczakie...
Śniadanko na dzisiaj: graha...
Zapiekane naleśniki z serem
spaghetti z sosem z (oliwa ...
Kokosowy pudding chia z cze...
Orkiszowe bułeczki z czekol...
Ptasie mleczko z chia
Kokosowy deser z kaszy mann...
Kurczak w kokosowej panierc...
Kurczak zapiekany z brokuła...
QUESADILLA Składniki: -plac...
Szarlotkowy pudding chia z ...
Sałatka Hawajska . Składnik...
dieta
PIECZONY ŁOSOŚ Z SOSEM KOPE...
Zapiekanka z tortellini

Sk...
FIT FASZEROWANA PAPRYKA :)
krokiety z mozzarella , kur...
klaudynka96

klaudynka96 od MaJe_CzKa222

Dodane 18.10 o 17:18
Obserwuj
krokiety z mozzarella , kurczakiem i szpinakiem . Składniki: na 12 krokietów Ciasto na naleśniki 3 jajka 300 ml mąki ½ l mleka 2 łyżeczki soli olej do smażenia Nadzienie do naleśników obrane z kości mięso z ugotowanego kurczaka o wadze 1,3 kg 200 świeżego szpinaku 1 cebula 250 g mozzarella Do panierowania 2 jajka 300 ml pangratatto 100 ml startego gruyère sera lub parmezanu, u mnie gruyére olej do smażenia Wykonanie: Wymieszaj ciasto na naleśniki i usmaż 12 małych naleśników. Pokrój cebulę w kostkę i zrumień na oleju dodaj opłukany szpinak, dopraw solą i pieprzem. Smaż aż szpinak zacznie “więdnąć”. Pokrój w kostkę mięso z kurczaka, zetrzyj mozzarella na tarce. Wymieszaj wszystkie składniki na farsz dopraw solą i pieprzem. Nadziej naleśniki, zwiń w paczuszkę, obtocz w jajku, a następnie w pangratatto i serze. Smaż na oleju po obu stronach w niskiej temperaturze

krokiety z mozzarella , kurczakiem i szpinakiem .

Składniki: na 12 krokietów Ciasto na naleśniki 3 jajka 300 ml mąki ½ l mleka 2 łyżeczki soli olej do smażenia Nadzienie do naleśników obrane z kości mięso z ugotowanego kurczaka o wadze 1,3 kg 200 świeżego szpinaku 1 cebula 250 g mozzarella Do panierowania 2 jajka 300 ml pangratatto 100 ml startego gruyère sera lub parmezanu, u mnie gruyére olej do smażenia Wykonanie: Wymieszaj ciasto na naleśniki i usmaż 12 małych naleśników. Pokrój cebulę w kostkę i zrumień na oleju dodaj opłukany szpinak, dopraw solą i pieprzem. Smaż aż szpinak zacznie “więdnąć”. Pokrój w kostkę mięso z kurczaka, zetrzyj mozzarella na tarce. Wymieszaj wszystkie składniki na farsz dopraw solą i pieprzem. Nadziej naleśniki, zwiń w paczuszkę, obtocz w jajku, a następnie w pangratatto i serze. Smaż na oleju po obu stronach w niskiej temperaturze

Zszywka przypięta także na tablicach:
przekąski :-) kuchnia jedzenie jedzenie +192 innych
Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: