Już 10.07.2020 o 20:00 pierwszy live sprzedażowy. Zapisz się tutaj i wykorzystaj super okazje!

Więcej zszywek ze źródła

moznaprzeczytac.pl

Pomimo tego, że książka jes... Emilia Padoł w swojej książ... Po książkę „Zielone piekło”... „Opowiadania bizarne” to zb... Autor skupiając się na zapo... Biorąc do ręki książkę pod ... Wiele słów i gestów Benedyk... “Pamiętnik więzienny” to hi... Mirosław Kozłowski z niezwy...

Książka kucharska „Bez glutenu.

Bez wyrzeczeń...” Weroniki Madejskiej to niemal dwieście stron przepisów opatrzonych zdjęciami dowodzącymi, że to jedzenie jest udane i dobre. Osobisty wstęp autorki niesamowicie wzruszył mnie tym, że każdy, każdy przechodzi przez te same etapy pogodzenia się z rezygnacją ze świeżych bułeczek, klusek u babci, tortów na urodzinach kolegów. Tak dalej można wymieniać jedzenie zawierające pszenicę, jęczmień, owies i żyto. Weronika Madejska jest bezglutenowcem i metodą prób i błędów, eksperymentów na sobie i całej rodzinie osiągnęła poziom mistrza w przygotowywaniu dań bez glutenu i zarazem bez wyrzeczeń.

Zgłoś naruszenie

gonia123

podbijam pytanie

5.06 o 18:53    | 

asia168

hej posiadasz pdf?

14.11 o 22:32    | 

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
harmony_996
Kamkaes
dupero
gabii997
PiiieguS
Zszywka przypięta na tablicach:

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY