Więcej zszywek ze źródła

moznaprzeczytac.pl

"Ten jeden dzień"... Iza Michalewicz i Jerzy Dan... "Prochem jesteś i w pr... Kolejny światowy fenomen tr... Zdecydowanie jest to książk... Autorki w swojej publikacji... Nie jestem wybitnym pożerac... To nie jest cukierkowa opow... Bardzo lubię książki i film...

Książka „Polskie Jabłka.

Królewskie jabłka w polskiej kuchni Charakterystyka, Przepisy, Porady” autorstwa Jana Szmyda, pochodzącego z małej miejscowości na Podkarpaciu, z Haczowa, napisana została moim zdaniem z prawdziwej pasji do sadownictwa. Książka jest ciekawą pozycją dla tych osób, które doceniając jabłka, szukają nowych pomysłów na ich wykorzystanie w kuchni, ale także dla tych, którzy pozostali jeszcze nieprzekonani.

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY