Więcej zszywek ze źródła

moznaprzeczytac.pl

Kilka łez z moich oczu, pły... W książce podobało mi się w... Utwory z zbiorku "Doty... Proza Zygmunta Haupta może ... Można z całą pewnością powi... Książka „Polskie Jabłka. Kr... Celem autora, gdy decydował... Gustave Flaubert to mistrz ... „Polki, które zmieniły wize...

Książka „Polskie Jabłka.

Królewskie jabłka w polskiej kuchni Charakterystyka, Przepisy, Porady” autorstwa Jana Szmyda, pochodzącego z małej miejscowości na Podkarpaciu, z Haczowa, napisana została moim zdaniem z prawdziwej pasji do sadownictwa. Książka jest ciekawą pozycją dla tych osób, które doceniając jabłka, szukają nowych pomysłów na ich wykorzystanie w kuchni, ale także dla tych, którzy pozostali jeszcze nieprzekonani.

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY