Kurczak z musztardą Dijon
kalina5
Najlepszy kurczak na świecie Produkty: 4 piersi kurczaka bez kości i skóry 1/2 szklanki musztardy Dijon 1/4 szklanki syropu klonowego 1 łyżka czerwonego octu winnego sól i pieprz rozmaryn Rozgrzej piekarnik do 170 stopni C W małej misce wymieszać musztardę, syrop, i ocet. Umieść piersi kurczaka w naczyniu do pieczenia. Doprawić solą i dużą ilością pieprzu. Wlać mieszaninę musztardy na kurczaka. Upewnij się, że każda z piersi jest wysmarowana Piec przez około 30-40 minut. Doprawić posiekanym rozmarynem.
Uleczkaa
Za każdym razem gdy widzę to zdjęcie nasuwa mi się tylko jedno pytanie.. Dlaczego ten kurczak jest fioletowy?!
Malakupa
rzygałam po tym.
PaatkaS
polany musztarda i posupany tymiankiem ??
Pharadize
koniecznie musze sprobowac! :)
Użytkownicy także przypinają:
Zaloguj się, aby dodać komentarz.