Więcej zszywek z tablicy

Jedzenie

mmmm to jest pyszne! zawsze...
Zostały Ci ziemniaki z obia...
Znalezione przpadkiem - ale...
Najlepszy kurczak na świeci...
TWOI GOŚCIE ZANIEMÓWIĄ KIED...
PIECZONE UDKA CURRY Z DYNIĄ...
Bułki pizza.
Ciasto:

1,5 s...
Ekspresowe bułki

Składniki...
OBŁĘDNA TARTA ZE SZPINAKIEM...
HIT- NAJLEPSZE CALZONE! :) ...
...
Zobacz jak zrobić makaron z...
.Potrawka z makaronem i kie...
Znalezione na stylowi.p
Pizza z kalafiora"zast...
Włoski kociołek błyskawiczn...
Liście kapusty delikatnie z...
21 pomysłów na to, by wasze...
Tosty na śniadanie
...
Pyszny schab <3
Przepis ...
Pasty do kanapek
SKŁADNIKI ( 3 – 6 osób): 6 ...
składniki:
1 opakowanie chl...
*.*
ZAPIEKANKA RYŻOWA W GYROSIE...

Więcej zszywek ze źródła

najsmaczniejsze.pl

Ciasto Shrek Kremowa zupa z ziemniaków i... Warstwowy sernik na zimno Kawowa Panna Cotta Wafle z masą mleczno-kakaową Likier kokosowy a’la Malibu Mazurek  migdałowy Biszkopt orzechowy Składniki (24 ciasteczka o ...

Liście kapusty delikatnie zdejmować jeden po drugim

i sparzyć w gorącej lekko osolonej wodzie.

Liście, które się porwały również sparzyć a następnie posiekać (około 4-5 liści). Przestudzić. W między czasie ugotować ryć i przestudzić.
Do mięsa mielonego wbić jajko, dodać pokrojoną w kostkę cebulę, ugotowany ryż, posiekaną kapustę, mąkę i przyprawy. Dokładnie wymieszać.

Z przestudzonych liści obciąć grube żyłki i do każdego liścia wkładać po 1 kopiastej łyżce farszu i ciasno zawijać gołąbki.


Gołąbki ciasno ułożyć w garnku i zalać wodą tak aby były lekko przykryte.

Gotować około 30 minut na średnim ogniu uważając aby gołąbki się nie przypaliły.

Podawać z sosem pomidorowym albo białym.

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
milencia1992z

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY