<33
JolantaT
Pestki wypluwać na łyżeczkę.Koszmar.
Kalisi_02
ślinka pociekła mi :D
loczek69
Jest świetny , a ta śmietanka dodaje smaczku slodkości , ja i mój mąż zachwycamy się tym deserkiem ! naprade robilam to juz kilka razy ale zzawsze wychodzi mi pyszby 1
IzaLove
ciasto na zdrowo ;)
Vandene
Niby fajne, ale jakoś mi się smaki nie zgadzają ;) arbuza ewentualnie w sałatce albo samego wolę... z jogurtem jakoś mi nie pasuje.
teresa1428
Świetny pomysł
nadzwyczajnezlo
omomomomom
florentyna9
Baja <3
tas_or_ek
Wartość odżywcza (na 100g) Energia 49kcal Białko 0,6g Tłuszcz 2g Węglowodany 10,1g Składniki: 1 duży arbuz 2 puszki mleka kokosowego (schłodzonego w lodówce przez 6 godzin) 0,5 łyżeczki ekstraktu vanilii 1 Łyżka miodu 1 szklanka płatków migdałów dowolne drobne owoce (truskawki, maliny, jagody, borówki itp.) Przygotowanie: Bierzemy arbuza i odcinamy górę i dół. Następnie wykrawamy środek, prowadząc nóż wzdłuż ścianek arbuza, tak aby powstał nam cylinder z miąższu. Mleko kokosowe wrzucamy do miski i mieszamy mikserem z wanilią i miodem do momentu aż masa stanie się puszysta. Odstawiamy na chwilę do lodówki. Następnie pokrywamy cylinder z arbuza warstwą przygotowanej masy , układamy owoce i posypujemy płatkami migdałów
rufinek
kami80 dałam ci lapke w górę . dzięki
Użytkownicy także przypinają:
2
1
0
Zaloguj się, aby dodać komentarz.